Γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα φαγητού με ένα χορταστικό αφιέρωμα
Το μυστικό για τις τέλειες τηγανητές πατάτες

Ολόκληρη ιεροτελεστία
Δημοσίευση 4/3/2015 | 00:00
Πώς θα πετύχετε τις κρατσανιστές πατάτες που βλέπετε στα εστιατόρια; Είναι απλό, αν και λίγο χρονοβόρο!
Κόψτε τις πατάτες όπως πάντα και βράστε τις για 2 λεπτά. Έπειτα τηγανίστε τις σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Βγάλτε τες από το τηγάνι και ακουμπήστε τις σε απορροφητικό χαρτί. Έπειτα ξαναβάλτε τις στο τηγάνι για μερικά λεπτά ακόμη, στην πιο υψηλή θερμοκρασία! Περάστε τις πάλι από το απορροφητικό χαρτί.
Έτοιμες!
TAGS
εστιατόρια
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Nομίζεις πως τα κριτσίνια είναι πιο υγιεινά από τα πατατάκια; Eδώ γελάμε
Food
Πριν 5 ώρες
Η Δήμητρα Παπαμίχου, γνωστή διατροφολόγος απαντά σε κάθε σου απορία!
Η Cara Delevingne έκανε το πιο hot κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της
Food
Πριν 5 ώρες
Τα hair trends που επιστρέφουν
Το φρούτο που ενώ το τρως προσπαθεί να σε φάει κι αυτό
Food
Πριν 5 ώρες
Το ένζυμο που προκαλεί τα συμπτώματα
To ανοιξιάτικο μανικιούρ από το show της Simone Rocha που θα σε βάλει στο mood
Food
Πριν 5 ώρες
Hello Spring!
Τσικνοπέμπτη: BBQ σαν επαγγελματίες... στο σπίτι!
Food
Πριν 5 ώρες
Απογειώστε το BBQ με τις συμβουλές των ειδικών του ERGON Αγορά
Στα πόσα λάθη «καίγεται» μια σχέση;
Food
Χτες
Κάθε λάθος που κάνεις μπορεί να χρησιμεύσει ως μάθημα ζωής αλλά...
Ξεχωρίσαμε τα beauty Trends της Milan Fashion Week
Food
Χτες
Τα Hot make up και hair looks που ξεχωρίσαμε
Η πριγκίπισσα Ευγενία φορά ένα hair accessory που όλες έτρεξαν να αγοράσουν
Food
Χτες