ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ό,τι αστράφτει το έβαλε στην αγαπημένη του Alfa Romeo

Η ευρηματικότητά του δεν σταματά ποτέ. Το ιδιαίτερο στιλ του αλλάζει συνέχεια. Μέσα στις ντουλάπες του υπάρχουν θησαυροί.
Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που αυτήν τη φορά άφησε τη διακόσμηση του σπιτιού και πέρασε στη διακόσμηση του αυτοκινήτου.
Ξήλωσε από τα κοστούμια και τα παπούτσια της Αννούλας περισσότερα από χίλια κρυσταλλάκια Swarovski και τα έβαλε στην Alfa Romeo του.
Με τα κρύσταλλα έφτιαξε ένα μοναδικό στον κόσμο αυτοκίνητο, με διακοσμημένο το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο και ολόκληρο το ταμπλό.



Σκέφτεται μάλιστα να προσθέσει και άλλα, καθώς η συλλογή από Swarovski επάνω σε ρούχα και παπούτσια δικά του και της Αννούλας μοιάζει να είναι ατελείωτη. Ο Φλωρινιώτης είπε με καμάρι ότι μπορεί να έχει περισσότερα από 1.000 κομμάτια.
Η διακόσμηση έχει περιοριστεί στο εσωτερικό. γιατί. όπως δήλωσε ο ίδιος, το να διακοσμήσει απ' έξω το αυτοκίνητο μοιάζει κάπως επικίνδυνο.
Έτσι, η αδυναμία του στα στρας και σε ό,τι λάμπει θα τον συντροφεύει τώρα και στον δρόμο.
Στην περίπτωσή του, σωστά λένε ότι «ο καλλιτέχνης δεν ησυχάζει ποτέ».





Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΑΛΛΙΑ
ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ