ADVERTISEMENT

Ο αποχαιρετισμός των «Ράδιο Αρβύλα» στον Παντελή Παντελίδη

Τι είπαν στον αέρα της εκπομπής

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ο αποχαιρετισμός των «Ράδιο Αρβύλα» στον Παντελή Παντελίδη
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Αν και πολλοί περίμεναν οι «Ράδιο Αρβύλα» να αναφερθούν στον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, εκείνοι επέλεξαν τη σιωπή και τον σεβασμό.

ADVERTISEMENT

Μπορεί τα μηνύματα στο στούντιο για την αναπάντεχη απώλεια του δημοφιλούς τραγουδιστή να ήταν πολλά, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Horses at Night» των Still Courses, ο παρουσιαστής αρκέστηκε να πει:

«Μερικές φορές, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, επηρεαζόμαστε από πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνεται όλο αυτό που βλέπετε κάθε Δευτέρα στο «Ράδιο Αρβύλα», αλλά δεν ξέρετε, μέσα στη διαδικασία της δημιουργίας αυτού του πράγματος, πόσες φορές μπορεί να ραγίζει η καρδιά μας από χίλια δυο πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Και να ξέρετε ένα πράγμα, ότι μερικές φορές η σιωπή μας –γιατί μερικοί ρωτάτε– το μοναδικό κίνητρο για τη σιωπή μας είναι ο σεβασμός και κανένα άλλο κίνητρο, είναι μόνο αυτό: ο σεβασμός».

ADVERTISEMENT

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο