ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κλείνουν δυο μήνες σχέσης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Κοτσοβός είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Αυτό μαρτυρά το ρεπορτάζ του ΟΚ!, που θέλει το ζευγάρι να κλείνει δύο μήνες σχέσης.
Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η παρουσιάστρια του Alpha και ο επιχειρηματίας απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό του περιοδικού σε βόλτα τους στη Βουλιαγμένη, όπου επισκέφθηκαν το Waffle House.
«Έφτασαν περίπου στις 5.00 το απόγευμα και παρέμειναν μισή ώρα. Φεύγοντας από το σημείο κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους» περιγράφει άνθρωπος που τους συνάντησε.
«Νιώθω πολύ μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’ αυτά τα θέματα γιατί και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το όλο θέμα, δεν έχει κάτσει η μπίλια. Καλά να είμαστε εδώ του χρόνου να τα λέμε» παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο».

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΑΛΛΙΑ
ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ