ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το συμβολικό δώρο για να τιμήσουν τη μνήμη του

Είναι γνωστό ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν οπαδός της ΑΕΚ. Μετά το θάνατό του, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν το ξέχασαν και βρήκαν τρόπο να τον αποχαιρετήσουν, προβάλλοντας μια μεγάλη φωτογραφία του τραγουδιστή κι ένα «καλό ταξίδι».
Τώρα, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επισκέφθηκαν την οικογένειά του στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Ιωνία, θέλοντας να κάνουν ένα δώρο για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Σιμόες, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Γιάννη Μπουρουτζίκα, συνάντησαν τον μπαμπά και τους δύο αδερφούς του Παντελή Παντελίδη και τους παρέδωσαν μια λευκή εμφάνιση της ΑΕΚ με όλες τις υπογραφές των παικτών αλλά και το όνομα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη στην πλάτη.


Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΑΛΛΙΑ
ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ