ADVERTISEMENT

Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie

H 26χρονη από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Η τετραπληγική που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να γίνει σαν τη Barbie
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

H 26χρονη Τζάσμιν Μπρίτνεϊ από τη Φινλανδία περνά ολόκληρη τη μέρα της προσπαθώντας να μοιάσει στο είδωλό της, τη Barbie.

ADVERTISEMENT

Η ίδια είναι καθηλωμένη από τον λαιμό και κάτω σε καροτσάκι από την ηλικία των 9 ετών, όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδέψει σε μαλλιά, ρούχα και μακιγιάζ περίπου 12.830 ευρώ.

«Η ζωή μου άλλαξε από τότε που ήμουν 9 ετών, έτσι λοιπόν ποστάρω φωτογραφίες μου στο ίντερνετ, προκειμένου να εμπνεύσω κι άλλους ανθρώπους που έχουν τραύματα στη σπονδυλική στήλη ή ζουν με αναπηρίες και αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ» λέει η Τζάσμιν, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Καταρίνα Κοσκιράντα.

«Επίσης, περνάω ώρες για μαλλιά, make-up και ρούχα, ώστε να μοιάζω στη Barbie και σε σούπερ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» προσθέτει και διευκρινίζει: «Για μένα είναι ένα σύμβολο πως μια μέρα θα συμβεί ένα θαύμα και η ζωή μου θα αλλάξει και θέλω και οι άλλοι να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα».

ADVERTISEMENT

Η Τζάσμιν, παρά την αναπηρία της, εργάζεται ακούραστα για φιλανθρωπίες και συμμετέχει σε συμβουλεύει ανθρώπους που είτε είναι τετραπληγικοί είτε πάσχουν από παραμορφωτικές ασθένειες.

«Από το ατύχημα και μετά δεν μπορώ να κουνηθώ, ωστόσο δεν έχω σταματήσει να ζω τη ζωή μου στο μάξιμουμ και για μένα αυτό σημαίνει ότι ποζάρω ως τη μοναδική τετραπληγική Barbie ή τετραπληγική σωσία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον κόσμο. Και η κούκλα και η τραγουδίστρια είναι τα είδωλά μου και με βοήθησαν με τον τρόπο τους να ξεπεράσω τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Τώρα αφιερώνω τη ζωή μου στο πώς θα τους μοιάσω. Για την ακρίβεια, όποτε βγαίνω έξω φοράω λαμπερά συνολάκια, είμαι πολύ μακιγιαρισμένη και φοράω πάντα ψηλοτάκουνα πάνω στο αναπηρικό μου καροτσάκι! Έχω εμμονή με τα παπούτσια. Όσο πιο ψηλοτάκουνα τόσο πιο καλά και φυσικά το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι τα Christian Louboutin μου» λέει.

Η ίδια λέει πως μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει, αλλά σε περίπτωση που κάποτε τα καταφέρει θέλει να είναι προετοιμασμένη, για αυτό και έχει ξοδέψει για αυτά τα Louboutin 500 ευρώ.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο