ADVERTISEMENT

Γιατί η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ θα πουν στα παιδιά τους ότι είναι φτωχά

Τι κι αν έχουν εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικές τράπεζες

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Γιατί η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ θα πουν στα παιδιά τους ότι είναι φτωχά
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Είναι ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα και πλούσια ζευγάρια στο Χόλιγουντ, ωστόσο, μπορεί η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ να έχουν εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικές τράπεζες, αλλά τα παιδιά τους θα είναι φτωχά -ή τουλάχιστον αυτό έχουν σκοπό να τους θυμίζουν καθώς θα μεγαλώνουν.

ADVERTISEMENT

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η ίδια η 32χρονη ηθοποιός σε εμφάνισή της σε ραδιοφωνική αμερικανική εκπομπή.

Η Μίλα εξήγησε ότι το μήνυμα που θέλει να στείλει στα παιδιά της είναι ότι πρέπει να δουλέψουν για να έχουν τα δικά τους χρήματα, να είναι ανεξάρτητα και να μην στηρίζονται στην περιουσία της μαμάς και του μπαμπά.

Όπως αποκάλυψε η Κούνις, έχει συζητήσει αναλυτικά με τον σύζυγό της για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι παρά το γεγονός ότι θα τους προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται, ωστόσο, την ίδια ώρα θα προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα εξελιχθούν σε... «μαλ..ες»!

ADVERTISEMENT

«Έχει σχέση με το τι μαθαίνεις στα παιδιά από μικρά. Εμείς θα τους λέμε ότι "η μαμά και ο μπαμπάς είναι πλούσιοι αλλά εσείς είστε φτωχά, πολύ φτωχά. Δεν έχετε τίποτα"», είπε με χιουμοριστική διάθεση στην εκπομπή.

«Είναι σημαντικό για εμάς γιατί και οι δύο γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε φτωχές οικογένειες και είμαστε αυτοδημιούργητοι. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε καλά τι αξία έχει ακόμη και ένα δολάριο. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε», είπε η Μίλα η οποία έχει αποκτήσει μια κόρη με τον Άστον και τώρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

ADVERTISEMENT

Από την Ουκρανία στο Λος Άντζελες

Η διάσημη ηθοποιός γεννήθηκε στην Ουκρανία 14 Αυγούστου 1983 και το 1991 μετακόμισε με την οικογένειά της στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η μαμά της εργαζόταν στην Ουκρανία ως καθηγήτρια φυσικής και φαρμακοποιός, ενώ ο πατέρας της ως μηχανικός.

«Όταν ήρθα με την οικογένειά μου στην Αμερική, δεν είχαμε λεφτά. Ήμουν φτωχή», είχε πει η Μίλα σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στη σημασία που έχει το χρήμα στη ζωή της.

ADVERTISEMENT

Όταν ήταν, όμως, μόνο 14 ετών, η Κούνις κέρδισε τον πρώτο της ρόλο στο πλευρό του Άστον Κούτσερ -τον σημερινό της σύζυγο- στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «That '70s Show» και από τότε βρίσκεται συνέχεια μπροστά από τις κάμερες, άλλοτε για μεγαλύτερους και άλλοτε για μικρότερους ρόλους.

Η μεγαλύτερη καταξίωση για την 28χρονη όμως ήρθε με την ταινία «Μαύρος Κύκνος» στην οποία πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της καλής της φίλης -τα τελευταία επτά χρόνια- Νάταλι Πόρτμαν.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο