ADVERTISEMENT

Το τατουάζ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στη μνήμη του

Η φράση που αποτύπωσε πάνω της

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Το τατουάζ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στη μνήμη του
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, αποτελούσε μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε τροχαίο πριν περίπου 7 μήνες. Η Αθηνά Παντελίδου, μέσα από τα social media, κάνει συχνά αναρτήσεις αφιερωμένες στον γιο της που έφυγε τόσο νωρίς και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να κρατήσει τη μνήμη του ζωντανή για όλο τον κόσμο που τον είχε αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια του.

ADVERTISEMENT

Προχθές, με ανάρτησή της στο Facebook, μας έδειξε το τατουάζ που έκανε, προς τιμήν του γιου της. Η Αθηνά Παντελίδου, έγραψε στο χέρι της: «Todo esta en la mente», μία φράση που στα Ισπανικά σημαίνει «Όλα είναι στο μυαλό». Πρόκειται για στίχο από το τραγούδι «Λιώμα σε γκρεμό», που είναι μία τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελή.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο