Pizza Weekend: Συνταγές, ιδέες και κουίζ
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να ξαναζεστάνετε την πίτσα

Και δεν είναι ο φούρνος
Δημοσίευση 5/11/2016 | 00:25
Έχει τύχει να σας περισσέψουν κομμάτια πίτσας και την επόμενη μέρα να μην τρώγονται; Λογικά ναι. Δοκιμάσατε να τα βάλετε στο φούρνο και έπειτα δεν ήταν νόστιμα; Υπάρχει σωστός τρόπος!
Η λύση είναι το αντικολλητικό τηγάνι! Ανάβετε το μάτι και βάζετε στο τηγάνι τα κομμάτια. Αφήνετε τη πίτσα να ζεσταθεί. Έπειτα καλύπτετε την πίτσα με λίγο αλουμινόχαρτο και ψήνετε λίγο ακόμα!
TAGS
αλουμινόχαρτο
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
“Nose”: το ντοκιμαντέρ του οίκου του Dior για τον κόσμο της αρωματοποιίας
Food
Πριν 8 ώρες
Ένα ταξίδι μέσα από την οθόνη
8 Ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό, που χαρίζουν απλόχερα γεύση
Food
Πριν 8 ώρες
Ένα από αυτά το βρήκαμε στο Τέξας, και ένα άλλο είναι στις Μπαχάμες!
Τα φρούτα που θα σε κάνουν να νιώσεις ξεκούραστος
Food
Πριν 8 ώρες
Μπορείς να αποφύγεις τον γιατρό με μια επίσκεψη στο μανάβη
Πώς η Nancy Sinatra έκανε μόδα τις μίνι φούστες στην Αμερική
Food
Πριν 8 ώρες
Η εμφάνιση της, με μίνι και πουλόβερ, άσκησε μεγάλη επιρροή στη μόδα
Αγαπημένα fashion και beauty moments της Έλενας Τσαγκρινού
Food
Χτες
Με αφορμή την κυκλοφορία του "El Diablo" που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021
Tips για τέλεια φρύδια από τη National Brow Artist της Benefit Cosmetics Greece
Food
Χτες
Πώς θα τα φροντίσεις καλύτερα
Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το κόκκινο κραγιόν και μας το δείχνει συχνά
Food
Προχτές
Το φορά σε όλες τις περιστάσεις
Υπάρχουν θερμίδες που σε παχαίνουν και άλλες που σε αδυνατίζουν;
Food
Προχτές