ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το αντικείμενο που βρέθηκε στο μπαλκόνι της τραγουδίστριας την ανάγκασε να τηλεφωνήσει

Όταν η Φαίη Σκορδά αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου… Ένα drone στάθηκε αφορμή για ένα αστείο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την τραγουδίστρια.
Η Φαίη Σκορδά αφηγήθηκε την «περιπέτεια’ που είχε το ελικοπτεράκι του γιου της Γιάννη: «Απόγευμα… Κατεβαίνει ο Γιάννης με τον ανιψιό μου να ανεβάσουν ένα ελικοπτεράκι drone. Πέφτει το drone στο μπαλκόνι της Νατάσας. Χτυπάνε τα κουδούνια, τίποτα. Κατεβαίνω κάτω, τα παντζούρια κλειστά. Ο άλλος να κλαίει να χτυπιέται! Την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει: «Έλα Φαίη μου… Τι έγινε»; Σκέφτηκα κάτι από μέσα μου αστείο, που δεν θα το πω τώρα. Της λέω «Ένα ελικοπτεράκι κυρία Νατάσα μας είναι στο μπαλκόνι σας». Και λέει «Με το που θα γυρίσω θα σας το φέρω εγώ, Γιάννη μην ανησυχείς»! Ο Γιάννης κάθε πρωί: «Η κυρία Νατάσα ακόμα δε γύρισε»;».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΑΛΛΙΑ
ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ