ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η πρώτη της συμμετοχή στην Eurovision ως τραγουδίστρια των Antique που την έκανε πασίγνωστη

Το 2001 οι Antique και το “Die for you” εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η Ελλάδα κατέκτησε για πρώτη φορά την 3η θέση και η Έλενα Παπαρίζου με το Νίκο Παναγιωτίδη μπήκαν για τα καλά στη μουσική μας πραγματικότητα.
Λίγα χρόνια αργότερα, όλοι θα πανηγυρίζαμε τη μεγάλη και μοναδική νίκη της χώρας μας, με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά το “My number one”. Χθες η αγαπημένη τραγουδίστρια, που πλέον τη βλέπουμε στη θέση του κριτή στο The Voice, ήταν καλεσμένη στο Όλα Ξεκόλλα.
Στην ενότητα του Φάνη Λαμπρόπουλου λοιπόν, εξέπληξε άπαντες όταν της ζητήθηκε να ερμηνεύει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια το τραγούδι των Antique! Στο πλευρό της και κρατώντας ένα μπουζούκι βρέθηκε φυσικά ο γνωστός κωμικός.
Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, με την Έλενα να θυμάται ακριβώς το χορευτικό της στη σκηνή της Κοπεγχχάγης!
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΑΛΛΙΑ
ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ