ADVERTISEMENT

Άγριος καυγάς Ρήγα με ηθοποιούς για τα ποσοστά τους στο θέατρο

Σε καμαρίνια και διαδρόμους

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Άγριος καυγάς Ρήγα με ηθοποιούς για τα ποσοστά τους στο θέατρο
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ένας πανικός φέρεται να επικράτησε στα καμαρίνια του θεάτρου «Νέο Ριάλτο», που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, όλα ξεκίνησαν από μία έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων.

ADVERTISEMENT

Οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον επιτυχημένο παραγωγό- έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε παράστασης.

Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε στη διαδικασία να τους αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν, σύμφωνα με τη Freddo, μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού. Τότε λέγεται ότι άρχισαν ομηρικοί καβγάδες στα καμαρίνια και τους διαδρόμους.

Άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο αναφέρουν στην εφημερίδα πως οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον θεατρικό παραγωγό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξέσπασε για την εις βάρος του επίθεση και λίγο έλειψε να οδηγηθούν στα άκρα.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο