Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Children Of God: Η φρικτή αίρεση σeξ που έφτασε ως την Ελλάδα

Children Of God: Η φρικτή αίρεση σeξ που έφτασε ως την Ελλάδα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 15/6/2017 | 12:54

Τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου του 2005, ο 30χρονος Ricky Rodriguez αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του αφού σkότωσε μαχαιρώνοντας πέντε φορές την πρώην νταντά του, Angela.

Είχε πάρει την εκδίκηση του για τη κακοποiηση που δέχτηκε από μωρό.  

Η αίρεση Children of God ιδρύθηκε το 1968 και απέκτησε χιλιάδες πιστούς σε όλο τον πλανήτη - με σημαία τους την "αγάπη" και καμουφλάζ τη χίπικη ζωή διέπρατταν εγκλήματα

Η νταντά όμως ήταν απλώς ένα υποκατάστατο για τη γυναίκα που ήθελε να μαχαιρώσει, και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μητέρα του, Karen. Την σύζυγο του David Berg, ενός πανούργου άντρα που μπόρεσε και έπιασε στα δίχτυα του χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο, και την Ελλάδα. Aλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.

Η αίρεση Children of God ιδρύθηκε το 1968 από τον Berg, με κρυφό επίκεντρό της το σeξ στο όνομα του Θεού.

13.000 παιδιά που γεννήθηκαν σχεδόν σε 20 χρόνια έζησαν μια απίστευτη παιδική ηλικία σε κοινόβια, η οποία τους άφησε ψυχολογικά προβλήματα.

Φρικτά μυστικά βγήκαν στην επιφάνεια από το 90 και έπειτα, όταν πολλά άτομα, απόγονοι των μελών της αίρεσης κατήγγειλαν τους ίδιους τους τους γονείς. Στην αίρεση προωθούνταν όχι μόνο το σeξ προσυλητισμού για νέα μέλη αλλά και οι σeξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενήλικων και παιδιών! 

Ο Berg, είχε σκεφτεί τα πάντα με τρομερή λεπτομέρεια κάνοντας μια από τις πιο στοχευμένες προπαγάνδες που θα μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος.

Εκτός του ότι ικανοποιούσε τις ορμές του με ανήλικα που βρίσκονταν στην αίρεση, ζητούσε απ’ τις κοπέλες και τα μικρά κοριτσάκια να χορεύουν αισθησιακά, φορώντας διάφανα μαντήλια μπροστά στην κάμερα, υλικό που άλλοτε κρατούσε για τον ίδιο και άλλοτε διένειμε σε πιστούς. Προωθούσε με κάθε τρόπο την ποpνεία στο όνομα του θεού και την αιμομιξiα λέγοντας πως είναι κάτι φυσικό. 

Στο βίντεο θα δείτε μικρά παιδιά, γuμνά, με μαντήλια στο σώμα να χορεύουν στις βιντεοκασέτες που φύλαξε ο Berg, ανάμεσά τους και η εγγονή του που ζούσε μαζί του όσο εκείνος ταξίδευε, μακριά από τους γονείς της.

Τα παιδιά του Θεού απέκτησαν περισσότερα από 200 χιλιάδες νέα μέλη μέσα σε λίγα χρόνια! 

Eξέδιδε βιβλία, περιοδικά και φυλλάδια που έμοιαζαν με κόμικ και είχαν τίτλο: "Mo Letters" ή «Το βιβλίο του Davidito» ή ακόμη και τις τεχνικές για φλερτ προσηλυτισμού. 

Τα παιδιά του Θεού απέκτησαν περισσότερα από 200 χιλιάδες μέλη σε μερικά χρόνια

Οι γυναίκες σταδιακά εξελίσσονταν σε πόρνες, που μπορεί να μην έπαιρναν χρήματα, αλλά έβγαιναν κάθε βράδυ με σκοπό να παρασύρουν όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες. Εκείνος τις αποκαλούσε «πόρνες του Θεού». 

Ήταν η τιμωρία που έπρεπε να δεχτούν οι γυναίκες. Η δική τους σταύρωση για να εξιλεωθούν για τα αμαρτήματά τους. Έπρεπε πάσει θυσία να φέρουν όλο και περισσότερο κόσμο στους κόλπους της οργάνωσης.

 "Τα σeξι ψαράκια μου κάνουν τη δουλειά τους. Τους πειράζουν, φλερτάρουν μαζί τους και μετά τους ... μέχρι να πέσουν κάτω. Αυτός είναι ο τρόπος να τους φέρουν κοντά στον Θεό. Ξεχάστε όλα αυτά τα παλιομοδίτικα κηρύγματα!". Αυτό ήταν το περίφημο "flirty fishing".

Επιπλέον, μέσα από μια σειρά επιστολών, είχε υπαγορεύσει τους κανόνες που έπρεπε να ακολουθούν οι πιστοί. Ενας από αυτούς ήταν ο λεγόμενος νόμος της αγάπης. "Ο Θεός ήταν αγάπη και αγάπη ίσον σeξ. Η μοιχεία, η αιμομιξiα, το σeξ εκτός γάμου, το σeξ μεταξύ ενηλίκου και παιδιού δεν ήταν πλέον αμαρτίες, εφόσον γίνονταν με αγάπη". 

Τα βιβλία δεν έβγαιναν μόνο στα αγγλικά, αλλά και σε όσες χώρες ταξίδευε και δραστηριοποιούνταν ο David Berg, άλλοτε γνωστός ως David Moses (Mo)

Μάλιστα η αίρεση έφτιαχνε κατασκηνώσεις και ομαδικά κάμπινγκ κρυφά σε πολλά μέρη του πλανήτη χωρίς κανείς να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε. Αντίστοιχο κάμπινγκ ίδρυσε η αίρεση και στη Ραφήνα, αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα, και την Αθήνα, σε διαμερίσματα που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως στέγαζαν τέτοια φρικτά εγκλήματα στο όνομα του Χριστού.

Είχαν βρει το τέλειο άλλοθι - οι ντόπιοι τους περνούσαν για χίπιδες που είχαν ιδιαίτερη σχέση με το Χριστό. 

«Ήταν θρησκευτική πορνεία», είπε η κόρη του Berg, Deborah. "Έπρεπε να σταματήσω να τον κοιτάζω ως πατέρα μου αλλά ως ηγέτη ενός παγκόσμιου κινήματος που καταστρέφει ζωές", παραδέχτηκε.

Ο γιος της Karen, Ricky, ήταν εκείνος που θα έδινε το δικό του τέλος στην ιστορία

Κι έπειτα γεννήθηκε ο Ricky. Ήταν γιος της Karen Zerby. Η ίδια τον παρέδωσε στα χέρια του Berg. O Berg βρήκε τρόπο να κάνει προπαγάνδα και εξέδωσε ένα βιβλίο σε μορφή κόμικ με αποσπάσματα της ζωής του παιδιού του και πώς πέρασε κι αυτός στην μεγάλη οικογένεια.

Το κόμικ του γιου του, που τον φώναζαν Davidito (προς τιμήν του David Berg) αποτελούνταν από περιγραφές και φωτογραφίες της σeξουαλικής του διαπαιδαγώγησης από τις νταντάδες του οι οποίες "ικανοποιούσαν" τις ορμές του (!) από μικρό και μαθαίνοντάς του όταν θέλει σeξ απλώς να το ζητά τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Ο Βerg είχε μάλιστα κοιμηθεί και με την ίδια του την εγγονή από τα 9 μέχρι τα 12 της χρόνια! Όταν η γυναίκα του κατάλαβε την αδυναμία του προς εκείνη άρχισε να την δέρνει ώσπου την έκλεισε σε ψυχιατρείο, ισχυριζόμενη πως είχε ψυχασθένεια.

Δείτε στο βίντεο τον Ricky να μιλά για την αίρεση, λίγο καιρό πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Ricky στα 17 του χρόνια μαζί με μερικούς φίλους του μπόρεσε να δραπετεύσει από την αίρεση βάζοντας σκοπό της ζωής του να την καταστρέψει. Το τέλος του ήταν τραγικό.

Με τα χρόνια, η αίρεση άλλαζε ονόματα. Λεγόταν The Family of Love, έπειτα The Family και πλέον ονομάζεται Family International.

Συνεχίζει μέχρι σήμερα με αρχηγό τη γυναίκα του Βerg, που ανέλαβε τα ηνία όταν εκείνος πέθανε το 1994. Κάθε χρόνο βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλες ιστορίες από την αίρεση που έκανε εγκλήματα στο όνομα μιας ανώτερης αγάπης...

Πολλές φορές τα παιδιά που βρισκόντουσαν στην αίρεση αναγκάστηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κάτι που τα τάραζε τρομερά. Έπειτα από καιρό μαθεύτηκε πως τα παιδιά πιέστηκαν από τα μέλη της αίρεσης να βγουν και να διαψεύσουν όσα πραγματικά συνέβαιναν στην οργάνωση, όσο και αν ήξεραν όλοι πως κάθε κατηγορία ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Εδώ δίνουν συνέντευξη σε ρεπόρτερ, φανερά ταραγμένα και φυσικά μπερδεμένα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ιστορική αλλαγή που θα δούμε στην Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια

Πριν 6 μέρες

Τι αλλάζει στα Πάντσερ μετά από 70 χρόνια

Γιατί οι Ιρλανδοί πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο στην γιορτή του St. Patrick`s Day;

Πριν 1 εβδομάδα

Τι ακριβώς γιορτάζουν οι Ιρλανδοί;

Οι παλιές πολυκατοικίες της Αθήνας: Αυτή είναι η παλαιότερη της πόλης

Πριν 2 εβδομάδες

Κτίρια, στα οποία συνυπάρχει η αρχιτεκτονική, η ιστορία της πόλης και η καθημερινή ζωή

3 επικίνδυνα επαγγέλματα με υψηλές αμοιβές

Πριν 3 εβδομάδες

Και λίγα παίρνουν...

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην Ελλάδα του 2024

Πριν 3 εβδομάδες

Η ελληνική κοινωνία, με τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις και την πλούσια ιστορία της, επηρεάζει τις εμπειρίες και τους ρόλους των γυναικών.

Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «δεν έχεις τσίπα» πάνω σου

Πριν 3 εβδομάδες

Είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Η Κίνα κατασκευάζει το βαθύτερο υπόγειο εργαστήριο στον κόσμο για τη μελέτη της σκοτεινής ύλης

Πριν 4 εβδομάδες

Είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέγεθος του Εθνικού Εργαστηρίου Gran Sasso στην Ιταλία

Η κλοπή που έκανε διάσημη τη Mona Lisa: Πίστευαν πως την έκλεψε ο Picasso

Πριν 5 εβδομάδες

Είναι ίσως ο πιο γνωστός πίνακας στον κόσμο!

H βίλα της Avril Lavigne έχει την ωραιότερη θέα

Πριν 5 εβδομάδες

Aν θες μπορείς να την αγοράσεις

Ελληνικός καφές και αναμνήσεις σε παραδοσιακά καφενεία της χώρας

Πριν 6 εβδομάδες

Εκεί που σταμάτησε ο χρόνος

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.