Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Φέτος ψώνισε τα δώρα σου από τα e‑shop των ΜΚΟ

Φέτος ψώνισε τα δώρα σου από τα e‑shop των ΜΚΟ

Δημοσίευση 21/12/2017 | 10:12

Φέτος διαλέξτε τα δώρα σας από τα e-shop των ΜΚΟ αυτά τα Χριστούγεννα!

ARTεμείς

H ARTεμείς είναι μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2014, με ιδρυτικό μέλος, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό: τη δημιουργία θέσεων εργασίας που μπορούν αξιοποιήσουν τις δεξιότητες ατόμων με αναπηρία την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων με αναπηρία. Στο E-Shop της θα βρείτε κοσμήματα, βιβλία, διακοσμητικά και άλλα πολύ όμορφα αντικείμενα.

Στόχος - Πρόληψη

Η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη" είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που ιδρύθηκε το 2008. Η βιωσιμότητα της ΜΚΟ διασφαλίζεται από τα έσοδα της πώλησης των ρούχων της Εκστρατείας "Στόχου", από δωρεές και χορηγίες ιδιωτικών και θεσμικών φορέων. Αποστολή της ΜΚΟ "Στόχος-Πρόληψη" είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του Ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία) στον καρκίνο του μαστού. Στο E-Shop της θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ με το λογότυπο.

Αρκτούρος

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μία αστική, μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική, περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992 κι έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο E-Shop της θα βρείτε βιβλία, ρούχα, αναμνηστικά και άλλα!

Καλλιστώ

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση Καλλιστώ, δημιουργήθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη, από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Μετά από μία πορεία 10 και πλέον χρόνων η Καλλιστώ συνεχίζει να υπηρετεί τις ίδιες αρχές και αξίες που είχε όταν δημιουργήθηκε. Με οδηγό το πλαίσιο αρχών και αξιών, το καταστατικό της και τις αρχές αναζήτησης πόρων, η Καλλιστώ έχει καταρτίσει την στρατηγική της για το διάστημα 2016-2020. Στο E-Shop της θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, χαρτικά και άλλα!

Παιδικά Χωριά SOS

Γνωστά για την αγκαλιά που ανοίγουν στα παιδιά, σε κάθε τέτοιο Σπίτι υπάρχουν εγκαταστάσεις για τα παιδιά, το σπίτι τους, τα εργαστήρια, βιβλιοθήκη, μελετητήριο,γήπεδο, μία παιδική χαρά και χώροι για εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα. Στο E-Shop τους θα βρείτε γούρια, κάρτες, στολίδια και άλλα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα παρέχει υπηρεσίες για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα. Δράσεις πρόληψης για την αποφυγή των φαινομένων βίας και περιστατικών εξαφάνισης καθώς και την παροχή ιατρικών προληπτικών εξετάσεων. Δράσεις για παιδιά που εξαφανίζονται, έχοντας αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις μοναδικές στην Ελλάδα. Στο E-Shop τους θα βρείτε σχολικά, είδη γραφείου και αναμνηστικά.

WWF

H παγκόσμια περιβαλλοντική οργάνωση με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή στη προστασία του περιβάλλοντος εδώ και μισό αιώνα προωθώντας λύσεις που θα εξασφαλίσουν ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά. Στο E-Shop τους θα βρείτε χαρτοσχολικά, είδη σπιτιού και αξεσουάρ!

Η Πίστη

Σκοπός της είναι η εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, για τη δημιουργία και λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας γονιών με παιδιά από την ελληνική περιφέρεια για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού θέματος της στέγασης οικογενειών. Στο E-Shop τους θα βρείτε ημερολόγια και αναμνηστικά.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

Τα ζώδια σήμερα: 24 Μαρτίου

Πριν 4 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε

Πριν 5 μέρες

Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια

Τα ζώδια σήμερα: 23 Μαρτίου

Πριν 5 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 21 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Σώσε τα μαλλιά σου από την ψαλίδα με 4 κινήσεις

Πριν 1 εβδομάδα

H συνέπεια είναι το κλειδί

Τα ζώδια σήμερα: 20 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 18 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Πριν 1 εβδομάδα

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Τα ζώδια σήμερα: 16 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.