Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Σάκης Ρουβάς: Δημόσια συγγνώμη μετά το σάλο με διαφήμιση στο Ηρώδειο

Σάκης Ρουβάς: Δημόσια συγγνώμη μετά το σάλο με διαφήμιση στο Ηρώδειο

Δημοσίευση 28/9/2020 | 17:37

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς για την προωθητική ανάρτηση, που προκάλεσε σάλο, καθώς πόζαρε με τζιπ γνωστής εταιρείας στο Ηρώδειο.

Η διαφήμιση είχε ανέβει στα social media του δημοφιλούς τραγουδιστή, με τα likes να πέφτουν «βροχή». Ωστόσο, δυόμισι ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε», λόγω των έντονων αντιδράσεων.

Η εξομολόγηση της Βικτόρια Χίσλοπ: «Ημουν Ελληνίδα πριν γίνω Ελληνίδα»
Μεταξύ άλλων, η κριτική στρεφόταν και προς το Υπουργείου Πολιτισμού αλλά και το ΚΑΣ που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο στον χώρο του Ηρωδείου, ωστόσο το Υπουργείο Πολιτισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά δεν είχε λάβει σχετική άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού
«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Μετά από την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ότι η διαφήμιση του Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης, ο τραγουδιστής με ανάρτησή του σε story του στα social media απολογήθηκε.

Όπως τόνισε, επρόκειτο για «μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε».

Γράφει ο Σάκης Ρουβάς στην ανάρτησή του

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος.

Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 7 καλοκαιρινά body lotions που μυρίζουν… διακοπές ‑ Και κρατάνε όλη μέρα!

Πριν 6 ώρες

Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία από αυτές τις επιλογές και ετοιμάσου να νιώσεις όλο το καλοκαίρι σαν διακοπές!

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Χτες

Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Χτες

«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Χτες

«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Προχτές

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Προχτές

Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.