Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Δημοσίευση 30/11/2020 | 11:27

Περισσότερο... μιλάει και λιγότερο παίζει ο Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ -οι... κακές γλώσσες θα πουν ότι κάτι ανάλογο έκανε και στην ΑΕΚ. Είχε χρόνο, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, να βγει στα ΜΜΕ της χώρας του και να αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση της σχέσης του με την... σeξοβόμβα Γελένα Καρλέουσα.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να της πει το παραμικρό για ό,τι συνέβη, έριξε τα… καρφιά του για τις αναρτήσεις που βγήκαν στα social media, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία μαζί της και δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα.

Το καλύτερο, ωστόσο, το κράτησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε ότι έχει σχέση με μια «νεότερη και καλύτερη» γυναίκα. Πώς την «πετσόκοψε» έτσι...

Είπε λοιπόν ο Βράνιες:

Για την σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα, επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της».

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα, γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα, που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ μέχρι σήμερα».

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα, για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα social media: «Τα social media είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί, όταν γράφεται ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πώς έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μια κόλαση απ' όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Καταρίνα τώρα, αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο της νεότερης και καλύτερης... Για την ιστορία, δηλώνει τραγουδίστρια:

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Χτες

«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Χτες

Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Παντρεύτηκε η Χριστίνα Βραχάλη

Προχτές

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»

Προχτές

«Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Από το παιδικό συγκρότημα «XANAZOO» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Προχτές

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή μιας Ελληνίδας στην ταινία «F1: The Movie»

Σαρλίζ Θερόν: «Πρόσφατα έκανα one night stand με έναν 26χρονο και ήταν καταπληκτικά»

Προχτές

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Charlize Theron μιλώντας για την προσωπική της ζωή στο δημοφιλές podcast της Alex Cooper, Call Her Daddy

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ρώτησα το ChatGPT γιατί δεν έχω κοπέλα και μου απάντησε με επιχειρήματα»

Προχτές

Αποκάλυψε την προσωπική ερώτηση που απηύθυνε στην τεχνητή νοημοσύνη

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.