Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας

Δημοσίευση 21/1/2021 | 08:20

Η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη και συγγραφέας συγκλόνιζε μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να περιγράψει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στην Ελεονώρα Μελέτη, την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξηγώντας πως αισθάνθηκε όταν για μερικά λεπτά δεν ήξερε ποια είναι, που βρίσκεται και τι κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένα Κουβελιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά στη βραδινή εκπομπή του Alpha πως:

«Το έπαθα τυχαία όταν είχα γυρίσει από ρεπορτάζ και ήμουν στην αίθουσα σύνταξης. Ήταν μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο και… δεν θυμάμαι μετά. Λιποθύμησα , ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Αρχικά θεώρησαν ότι είναι λάθος και μπέρδεψαν τις αξονικές γιατί στον ίδιο χώρο ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η αξονική μου δηλαδή έδειξε μια εικόνα ενός εγκεφάλου ηλικιωμένου. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν πως πρέπει να το ψάξω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα αλλά δεν ήταν και η μνήμη το δυνατό μου σημείο».


«Θορυβήθηκα όταν άρχισα να παθαίνω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά τρόμαξα. Σαν να πέφτει μαύρο. Ξαφνικά δεν ξέρω ούτε που πηγαίνω, ούτε από που ξεκίνησα, ούτε ποια είμαι. Τίποτα. Μαύρο» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, για αυτό έχω βάλει και σε διάφορα σημεία καρτελάκι με τα στοιχεία μου».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Χτες

«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Χτες

Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Παντρεύτηκε η Χριστίνα Βραχάλη

Προχτές

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»

Προχτές

«Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Από το παιδικό συγκρότημα «XANAZOO» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Προχτές

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή μιας Ελληνίδας στην ταινία «F1: The Movie»

Σαρλίζ Θερόν: «Πρόσφατα έκανα one night stand με έναν 26χρονο και ήταν καταπληκτικά»

Προχτές

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Charlize Theron μιλώντας για την προσωπική της ζωή στο δημοφιλές podcast της Alex Cooper, Call Her Daddy

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ρώτησα το ChatGPT γιατί δεν έχω κοπέλα και μου απάντησε με επιχειρήματα»

Προχτές

Αποκάλυψε την προσωπική ερώτηση που απηύθυνε στην τεχνητή νοημοσύνη

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.