Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών άνδρας που έκοψε το μόριο του εραστή της γυναίκας του

Αντιμέτωπος με κάθειρξη 30 ετών άνδρας που έκοψε το μόριο του εραστή της γυναίκας του

Δημοσίευση 25/2/2021 | 12:49

Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών είναι ο Άλεξ Μπονίλα, ένας 51χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που κάθεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ένα φρικτό έγκλημα που φέρεται να διέπραξε τον Ιούλιο του 2019.

Ο εργαζόμενος σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών και πατέρας πέντε παιδιών κατηγορείται ότι στις 14 Ιουλίου του 2019 εισέβαλε στο σπίτι του εραστή της γυναίκας του, τον έδεσε στην κρεβατοκάμαρα και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για να κόψει μεγάλο μέρος του πέους του, διαβεβαιώνοντάς τον ταυτόχρονα ότι αυτό που γίνεται «είναι φυσιολογικό».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπονίλα πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο της κομητείας Γκίλκρεστ, οπου αναμένεται να δηλώσει ένοχος για τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν, και περιλαμβάνουν εκείνες της απαγωγής και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με φονικό όπλο. Ο 51χρονος βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούλιο του 2019, όταν και συνελήφθη μετά τον ακρωτηριασμό του 32χρονου γείτονά του, ο οποίος είχε συνάψει στο παρελθόν ερωτικό δεσμό με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, μετά την σοκαριστική επίθεση το θύμα δεν μπορεί ούτε να ουρήσει φυσιολογικά, ούτε να έχει κανονικές σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά. Οι εισαγγελείς πρόκειται να ζητήσουν από τον δικαστή να επιβάλλει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή στον Μπονίλα, δεδομένων των ολέθριων και μόνιμων συνεπειών που είχαν οι πράξεις του στη ζωή ενός νεαρού ανθρώπου.

Πώς έγινε η επίθεση

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου δυο μήνες αφότου ο Μπονίλα έκανε τσακωτή τη γυναίκα του να κάνει σeξ με τον παντρεμένο γείτονά τους και οικογενειακό φίλο, την ώρα που υποτίθεται ότι έκανε baby sitting στα δυο του παιδιά. Την συγκεκριμένη μέρα, ο Μπονίλα πρόσεξε ότι ο γείτονάς τους (με τον οποίο είχαν διακόψει φυσικά κάθε σχέση μετά την απιστία) έριχνε ματιές προς το σπίτι του και αποφάσισε να πάει να του μιλήσει.

Ο Μπονίλα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι την ώρα που μιλούσαν στην κρεβατοκάμαρα, είπε στον ερωτικό του αντίζηλο ότι «πρέπει να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και να την αφήσει ήσυχη», κάτι που εξόργισε τον 31χρονο και του επιτέθηκε. «Ο κατηγορούμενος είπε ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το σημείο και πέρα, μέχρι τη σύλληψή του στον χώρο εργασίας του», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η κατάθεση όμως του θύματος αφηγείται μια πολύ διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με τον ακρωτηριασμένο άνδρα, ο Μπονίλα εισέβαλε εκείνο το πρωί χωρίς άδεια σπίτι του, ενώ εκείνος έφτιαχνε πρωϊνό για τις δύο κόρες του. Απειλώντας τον με όπλο, ο Μπονίλα τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα πίσω τους. Στη συνέχεια, ανάγκασε το θύμα να καθίσει στο κρεβάτι σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι. Έπειτα έβγαλε έναν μεταλλικό σωλήνα από το παντελόνι του και είπε ότι θα του έσπαγε όλα τα κόκκαλα «για όλα τα ψέματα που του είχε πει». Το θύμα έπεσε στα γόνατα και ικέτεψε τον Μπονίλα να μην τον σκοτώσει. Τότε ο 51χρονος έδεσε τα χέρια του 32χρονου πίσω απο την πλάτη του και του είπε «Δεν θα πεθάνεις, αλλά σήμερα θα σου δώσω κάτι να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Κατόπιν, ο Μπονίλα είπε στο θύμα να σηκωθεί και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Ο 32χρονος ρώτησε πανικόβλητος τι θα του κάνει και ο Μπονίλα φέρεται να είπε: «Αυτό ειναι φυσιολογικό. Δεν θα πεθάνεις σήμερα». Στη συνέχεια, αφού έβαλε ένα ζευγάρι γάντια και έδεσε ένα λαστιχάκι στη βάση του πέους του γείτονά του, έβγαλε ένα ψαλίδι από την τσέπη του και είπε στον 32χρονο: «Αυτό είναι για όλες τις γυναίκες με τις οποίες έκανες δεσμό». Τότε ακινητοποίησε το θύμα του και άρχισε να κόβει το μόριο του θύματός του. Σύμφωνα με την ανατριχιαστική περιγραφή του γείτονα του Μπονίλα, η διαδικασία ήταν αργή και ο 52χρονος εκνευριζόταν που δεν μπορούσε να τα καταφέρει πιο γρήγορα και πεταγόταν αίμα παντού. Ανά διαστήματα σταματούσε και κόλλαγε ξανά το όπλο στο κεφάλι του αιμόφυρτου άνδρα. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να κόψει το μεγαλύτερο μέρος του πέους του θύματός του, που απέμεινε στο πάτωμα αιμορραγώντας βαριά και έχοντας σπασμούς από το σοκ.

«Μην κάνεις έτσι, αυτό είναι φυσιολογικό. Αν προσπαθήσεις να καλέσεις την αστυνομία θα βγω σε δυο μήνες και θα γυρίσω να ολοκληρώσω τη δουλειά», φέρεται να είπε ο Μπονίλα στο ακρωτηριασμένο θύμα του, προτού ανοίξει την πόρτα και φύγει, παίρνοντας μαζί του τα 2/3 του πέους του 32χρονου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Μπονίλα μερικές ώρες αργότερα στην μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων όπου εργαζόταν και τον συνέλαβαν. Το κομμένο μόριο του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

Αντιδρά η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό για την απαλλαγή του Μίχου – «Είναι λάθος»

Πριν 3 μέρες

«Δεν μπορώ να την εξηγήσω αυτήν την πρόταση», σχολίασε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων κοκκύτη

Πριν 3 μέρες

Έχουν προσβληθεί πάνω από 3.000 άνθρωποι στην Τσεχία

Mαρτυρικός θάνατος για 12χρονη: Η μάνα και ο πατέρας της την άφησαν να πεθάνει από ψείρες

Πριν 3 μέρες

Μία 12χρονη στις ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν οι ψείρες που είχε στο κεφάλι της, τη δάγκωσαν, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή

Conference League: Με Φενέρ ο Ολυμπιακός, με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8»

Πριν 4 μέρες

Στις 11 και 18 Απριλίου τα παιχνίδια των προημιτελικών

Αγριο έγκλημα: Δάσκαλος σκότωσε τη γυναίκα του με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν μπήκε στη μέση

Πριν 4 μέρες

Ένα βίαιο εγκληματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ερζερούμ της Τουρκίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης

Γάλλος serial killer εμφανίστηκε σε τηλεπαιχνίδι, ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε 35 χρόνια

Πριν 4 μέρες

Είχε βιάσει τουλάχιστον τρεις ανήλικες και έχει διαπράξει 31 δολοφονίες

Αυτά είναι τα ζευγάρια για τους «8» του Champions League

Πριν 4 μέρες

Όλος ο δρόμος μέχρι τον τελικό

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.