Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Χεορχίνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»

Δημοσίευση 1/3/2021 | 15:49

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… ακουμπάει τίποτα μέσα στο σπίτι. Προσέχει το σώμα του κι αποφεύγει κάθε δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

«Ο Κριστιάνο δεν μαγειρεύει. Έχουμε σεφ και κάποιες φορές μαγειρεύω εγώ. Μετά από τόση προπόνηση, δικαιούται να βρίσκει ένα όμορφο πιάτο ζεστό φαγητό επιστρέφοντας σπίτι. Επίσης δεν κάνει δουλειές. Ούτε λάμπες αλλάζει, γιατί έχουμε ψηλά ταβάνια. Αν ήσασταν ο Ρονάλντο, θα ανεβαίνατε να αλλάξετε λάμπες 6-7 μέτρα πάνω από το έδαφος; Καλύτερα όχι, ας επικεντρωθεί ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι εγώ φροντίζω όλα τα άλλα, για το σπίτι και την οικογένειά μας», τόνισε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σταρ την έχει βάλει σε πρόγραμμα. «Μοιραζόμαστε το γυμναστήριο στο σπίτι μας. Έμαθα πολλά από εκείνον σε αυτό το κομμάτι. Μου διδάσκει πράγματα συνέχεια και μου δίνει κίνητρο. Στο κάτω-κάτω, είσαι η αντανάκλαση αυτού που βλέπεις κι εγώ βλέπω εκείνον καθημερινά. Ήμουν και πριν τον γνωρίσω υγιής και αθλητική, αλλά χάρη σε εκείνον νιώθω τώρα ακόμη καλύτερα. Στην αρχή ντρεπόμουν να γυμναστώ μαζί του. Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μετά όμως όλα άλλαξαν, είναι η έμπνευσή μου».

Για το αν σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους: «Θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί, αλλά το αφήνουμε να έρθει φυσιολογικά. Κάθε μέρα με τον Κριστιάνο είναι δώρο, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα για μένα, τα παιδιά και ο Κριστιάνο είναι πάνω από όλα. Στο Τορίνο έχουμε σπίτι με κήπο, δεν μας λείπει τίποτα. Λατρεύω την πόλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Πριν 3 ώρες

Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Πριν 3 ώρες

«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Προχτές

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Προχτές

Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Έμειναν όλοι άφωνοι με την Αντελίνα: Η μεταμόρφωσή της με μαγιό «έριξε» το Instagram!

Προχτές

Απολαμβάνει τις διακοπές της με τις κόρες της, μακριά απ` τον Χάρη Βαρθακούρη

Παντρεύτηκε η Χριστίνα Βραχάλη

Πριν 3 μέρες

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έπαθα σοκ όταν είδα μπάνιο μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα να φάω»

Πριν 3 μέρες

Ο ηθοποιός θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και εξηγεί τι του έμαθε η ζωή

Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»

Πριν 3 μέρες

«Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Από το παιδικό συγκρότημα «XANAZOO» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Πριν 3 μέρες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή μιας Ελληνίδας στην ταινία «F1: The Movie»

Δανάη Παππά για το χωρισμό της από τον Λάζαρη: «Με στήριξαν άνθρωποι που δεν το περίμενα»

Πριν 3 μέρες

«Δεν με φλερτάρουν καθόλου, μάλλον δεν το καταλαβαίνω»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.