Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ενήλικας θηλάζει από τη σύντροφό του: Κύμα αντιδράσεων

Ενήλικας θηλάζει από τη σύντροφό του: Κύμα αντιδράσεων

Δημοσίευση 27/10/2021 | 16:09

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές ενός ντοκιμαντέρ όταν είδαν – και άκουσαν – έναν ενήλικο άνδρα να θηλάζει από το στήθος της συντρόφου του.

Στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «Breastfeeding My Boyfriend», ο κορεατικής καταγωγής Τιπ και η σύντροφός του Μπάτον, που τώρα ζουν στις ΗΠΑ, εξήγησαν πως δεν βλέπουν τον θηλασμό ενηλίκων ως «φετίχ». Ωστόσο, το ζευγάρι είπε πως πουλάει βίντεο στο διαδίκτυο που τους δείχνουν να πραγματοποιούν την μάλλον ασυνήθιστη αυτή συνήθεια του θηλασμού.

Και όσοι παρακολούθησαν προχθές το βράδυ το ντοκιμαντέρ, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν τον Τιπ να ξαπλώνει στην αγκαλιά της Μπάτον στον καναπέ και να θηλάζει, με την κάμερα να κάνει ζουμ και να απαθανατίζει κάθε θόρυβο καθώς ρουφούσε από το στήθος της.

Αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter

«Ο ήχος του πιπιλίσματος και του ρουφήγματος είναι κάτι το υπερβολικό για μένα. Αντί να με ανάβει, μου προκαλεί την αντίθετη αντίδραση» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ω Θεέ μου. Αυτός ο ήχος» ενώ ένας τρίτος ανέφερε: «Ο ήχος ενός ενήλικα που θηλάζει θα στοιχειώσει τα όνειρά μου σήμερα».

Το ζευγάρι συνεχίζοντας στη συνέντευξή του, είπε πώς αρχικά ανακάλυψαν ότι υπήρχε μια κοινότητα για θηλασμό ενηλίκων, αφότου δημιούργησαν ένα βίντεο το οποίο μοιράστηκαν σε μια διαδικτυακή σελίδα ποpνό. Έκτοτε, το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 300.000 φορές, με τον Τιπ να εξηγεί: «Σκέφτηκαν ότι ο κόσμος μπορεί να σχηματίσει λάθος εντύπωση για όλο αυτό, αλλά γενικά, κατάλαβαν οι άνθρωποι αυτό που πραγματικά προσπαθούσαμε να μεταφέρουμε».

Περιγράφοντας την αντίδραση που έλαβαν από τον κόσμο στο διαδίκτυο, η Μπάτον είπε: «Ο περισσότερος κόσμος έλεγε: ‘Σας παρακαλούμε, μπορούμε να έχουμε περισσότερα βίντεο; Δεν μπορούμε να τα βρούμε πουθενά’. Ήταν πραγματικά πολύ συναρπαστικό όταν διαπιστώσαμε πως δεν ήμασταν οι μόνοι που είχαμε αυτό το είδος σχέσης». Και συνέχισε: «Αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη σχέση μας με το κοινό γιατί είναι ένα τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας. Ο κόσμο πιστεύει ότι είναι θέμα σeξουαλικής ζωής, αλλά είναι μέρος της ζωής μας, είναι μέρος της σχέσης μας».

Πώς νιώθει η Μπάτον για τον θηλασμό

Περιγράφοντας πώς την κάνει να νιώθει η διαδικασία, η Μπάτον πρόσθεσε: «Πάντα θα βρίσκουμε χρόνο γιατί είναι σημαντικό συναισθηματικά και σωματικά για εμάς. Είναι σαν να βυθίζεσαι σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό και ένα αίσθημα ικανοποίησης. Νιώθω πιο κοντά του τώρα, από ότι σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αυτό είναι απίστευτα οικείο. Νιώθω πολύ προστατευτική και πως είναι πολύτιμος για μένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, το ζευγάρι μοιράστηκε ερωτήσεις και έδωσε απαντήσεις με τους θαυμαστές του στο διαδίκτυο. Απαντώντας σε κάποιον που ήθελε να μάθει τη γεύση του γάλακτος, ο Τιπ εξήγησε ότι είναι σαν «κρύο γάλα με δημητριακά, γάλα με λίγη ζάχαρη μέσα» και πρόσθεσε: «Μερικές φορές μπορώ να γευτώ αλκοόλ εάν προηγουμένως έχουμε καταναλώσει». Ο Τιπ συνέχισε εξηγώντας πώς τον εγκατέλειψαν σε ένα κορεατικό ορφανοτροφείο, και είπε: «Δεν θήλασα ως μωρό, γι’ αυτό πιθανόν με ελκύει τόσο πολύ ως ενήλικας τώρα».

Σε άλλο σημείο, το ζευγάρι που εργάζεται μαζί σε μία αποθήκη, εικονίζεται να κατευθύνεται προς το σπίτι μετά από μια νυχτερινή βάρδια. Περπατώντας στο δρόμο, η Μπάτον γκρίνιαξε ότι το στήθος της πονούσε και είπε στον Τιπ: «Μωρό μου, θέλω απεγνωσμένα να με θηλάσεις. Πονάω. Μήπως θέλεις να το κάνουμε στο αυτοκίνητο;». Ωστόσο, ο Τιπ της απαντά επιμένοντας ότι θα προτιμούσε να θηλάσει στο σπίτι, όπου θα μπορούσε να «χαλαρώσει» καλύτερα

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.