Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Σάλος στο Survivor: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Σάλος στο Survivor: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Survivor All Star. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην παίκτης μίλησε και για την Ελευθερία Ελευθερίου και τις πράξεις της στο παιχνίδι.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/3/2023 | 13:00

Για τον Στάθη Σχίζα δήλωσε αρχικά, στην κάμερα του Open Weekend: «Ήταν λίγο άδικο που έφυγε, γιατί ήταν καλός παίκτης και μπορεί να κέρδιζε. Σίγουρα χάρηκαν πολλοί που αποχώρησε».

Αναφορικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, ανέφερε: «Την Ελευθερία την έχω ζήσει κι εγώ. Ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τους συμπαίκτες της. Ό,τι κι αν της έλεγαν να πει, το έλεγε. Ο Μάριος Πρίαμος καλά το πάει. Καλοπερνάει, έχουν φύγει οι δυνατοί. Έχει φύγει και η Δαλάκα, έχει φύγει ο Στάθης, μια χαρά. Στην πεντάδα θα πάει έτσι όπως το βλέπω. Η καημένη η Ελευθερία έχει γίνει ρεζίλι, είναι στενάχωρο όλο αυτό».


«Κάποιοι έχουν μπει για τα λεφτά, άλλοι για τη δημοσιότητα, οπότε στο τέλος της ημέρας κάνουν τα πάντα για τα λεφτά. Ο Σπύρος Μαρτίκας είδε τον Τριαντάφυλλο στο δικό μας και προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο σε πιο σοβαρό. Όμως, το καλό του Τριαντάφυλλου είναι ότι είχε χιούμορ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο κάποτε είχαν πολύ στενή φιλική σχέση. Όπως είπε, δεν θεωρεί ότι έχει πει ψέματα σε τίποτα. «Ο Νίκος είναι πρωταγωνιστής. Το επεισόδιο είναι 3 ώρες και τον έχουν σε όλα τα πλάνα. Αν το σκεφτείς από την άποψη ότι είναι 2η φορά που μπαίνει στο παιχνίδι, ξέρει ότι όλοι σε πουλάνε χθες. Οπότε γιατί να διστάσει να πει την αλήθεια; Είμαι σίγουρος ότι ψέματα δεν λέει», κατέληξε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 7 καλοκαιρινά body lotions που μυρίζουν… διακοπές ‑ Και κρατάνε όλη μέρα!

Πριν 5 ώρες

Κάνε δώρο στον εαυτό σου μία από αυτές τις επιλογές και ετοιμάσου να νιώσεις όλο το καλοκαίρι σαν διακοπές!

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Χτες

Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Χτες

«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Χτες

«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Προχτές

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Προχτές

Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.