Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Αλεξάνδρου ‑ Κόλαφος για Χατζίδου και Παύλου: «Έκαναν το χειρότερο, να κάνω μήνυση;»

Αλεξάνδρου ‑ Κόλαφος για Χατζίδου και Παύλου: «Έκαναν το χειρότερο, να κάνω μήνυση;»

Κόλαφος ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Ετεοκλή Παύλου, την Ελένη Χατζίδου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/10/2023 | 15:38

Αφορμή, για τους δύο πρώτους, ήταν τα όσα είπαν και πρόβαλαν στο Breakfast για τον γιο τους, σχετικά με τη βάφτιση και το όνομα. Όσον αφορά την παρουσιάστρια του Mega, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο διακοπής της συνεργασίας του και ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι τελευταία στιγμή.

«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε στη συνέχεια: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».


Όσον αφορά τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι την ίδια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση.

Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δε θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους κι για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί.

Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δε θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Κι για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Καινούργιου: «Πολύ άβολο, δεν έχει ξανατύχει να μιλάμε την ίδια περίοδο και οι τρεις»

Προχτές

""Συνάντηση κορυφής"" αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε πλάι του.

Klavdia: «Είμαστε απλή λαϊκή οικογένεια, του μεροκάματου! Η μαμά μου εργάζεται ως…»

Προχτές

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η κούκλα μητέρα και αδερφή της, ο σύντροφος και η Eurovision

Εξερράγη on air ο Βαγγέλης Περρής με την Aρια Καλύβα: «Ε δεν μπορώ κάθε φορά με την ηχώ του δάσους!»

Προχτές

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν τον διέκοψε η Aρια Καλύβα

Βάσω Καζαντζίδη: «Έστειλα μήνυμα στον Μάστορα και του είπα αυτά που έπρεπε. Ας του γίνει μάθημα!»

Προχτές

Η Βάσω Καζαντζίδη έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα

Κασσελάκης και Μικρούτσικος σε σκληρή αντιπαράθεση στον αέρα του Mega: «Δεν είναι ευγενικό το να μην μπορώ να πω κάτι»

Πριν 3 μέρες

Ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας προχώρησε σε μια έντονη συζήτηση με τον παρουσιαστή, με αφορμή τον ευρωβουλευτή και Youtuber Φειδία

Μητέρα για 3η φορά η Ζιζέλ

Πριν 4 μέρες

Το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Χοακίμ Βαλέντε έφερε στον κόσμο η Ζιζέλ Μπούντχεν

Διονυσία Γεωργιάδου για Μάστορα: «Δεν είναι νορμάλ να οδηγείς όταν θες να πιεις… Μεγάλο παράδειγμα είναι αυτό του Πάνου Νάτση»

Πριν 4 μέρες

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε υποκριτές, διότι όλοι έχουμε γυρίσει με το αυτοκίνητο κάποιο βράδυ που έχουμε πιει ένα ποτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι λάθος."""" δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.