Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Χείμαρρος» η Sharon Stone: «Πολλοί θέλουν να κάνουν σeξ μαζί μου»

«Χείμαρρος» η Sharon Stone: «Πολλοί θέλουν να κάνουν σeξ μαζί μου»

Είναι 65 και ακόμα αρέσει και μάλιστα πολύ! Ο λόγος για την Σάρον Στόουν η οποία αποκάλυψε ότι πολλοί άνδρες επιθυμούν να κάνουν σeξ μαζί της, μιλώντας στο podcast Ladygang.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 30/11/2023 | 12:05

«Στα 60, οι άνθρωποι νομίζεις ότι δεν σε κοιτούν πια. Η αλήθεια είναι πώς πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά», είπε αρχικά η Στόουν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες γυναίκες διότι όπως λέει: «Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο σeξι, αλλά είναι επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν σeξ μαζί σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να σε ξεφορτωθούν και εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να σιωπήσεις. Επίσης δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε... πετάξουν μετά. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι - είσαι πιο σέξι από ποτέ».

Η Στόουν πιστεύει ότι το να είσαι πιο έμπειρος στη ζωή, στην πραγματικότητα είναι καλύτερο για μια σχέση. «Επειδή είσαι πιο χαλαρή, ανησυχείς λιγότερο για το πώς φαίνεσαι... Είσαι υπέροχη και δεν είσαι τόσο εύκολη».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Στόουν είχε μιλήσει για το πώς θεωρείται αποδεκτό για τους άνδρες να βγαίνουν με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από αυτούς. «Αυτές οι γυναίκες ήταν πάντα 20, 25, 30 χρόνια νεότερες από τους άνδρες. Αλλά αν βγαίναμε με κάποιον 10 χρόνια νεότερο, θα ήμασταν cougars».

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε έναν πρώην της αποκαλύπτοντας πώς την χώρισε όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει μπότοξ. «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί», είχε πει στη Vogue. «Αν δεν θέλεις να με ξαναδείς σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο», είπε.

Η Στόουν ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 έως το 1987 και με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν από το 1998 έως το 2004. Η Στόουν αποκάλυψε ότι δεν θα βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Χτες

Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Ντούα Λίπα κάνει το Instagram να… πάρει φωτιά με το λεοπάρ μπικίνι της!

Χτες

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η Ντούα Λίπα έγραψε: «Κάτι είναι στο νερό»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία και μοιράζει ... εγκεφαλικά

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η ηθοποιός

Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης

Χτες

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και στις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, φαίνεται χαμογελά ευτυχισμένη στο πλάι του συζύγου και προπονητή της, Μιτς Κρίερ

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα για τη διάρρηξη στο σπίτι του ‑ «Όλα έγιναν μέσα σε 16 λεπτά»

Χτες

«Βαρούσε ο συναγερμός, πρέπει να έμειναν μέσα 4-5 λεπτά το πολύ», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά φορτισμένος για τη διάρρηξη στο σπίτι του στο Λαγονήσι

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Χτες

Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Πριν 3 μέρες

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται: «Δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ξανά»

Πριν 3 μέρες

«Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπώ πολύ και μου έχει φερθεί συγκλονιστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Πριν 3 μέρες

Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.