Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Σάστισε» ο Αντώνης Κανάκης: Το θέμα που τον δυσκόλεψε on air ‑ «Δεν μπορώ, αλήθεια... Τι ζούμε, Θεέ μου;»

«Σάστισε» ο Αντώνης Κανάκης: Το θέμα που τον δυσκόλεψε on air ‑ «Δεν μπορώ, αλήθεια... Τι ζούμε, Θεέ μου;»

Αντιμέτωπος με άλλο ένα… παράδοξο της ελληνικής πολιτικής σκηνής βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 5/12/2023 | 11:08

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να προλογίσει το θέμα με μία πρόσφατη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, όμως το περιεχόμενο της είδησης φάνηκε πως τον «δυσκόλεψε» ιδιαίτερα.

«Είναι λίγο καμένο το βίντεο στο #15 και πρέπει να σας προειδοποιήσουμε, γιατί είναι καμένη και η είδηση εδώ που τα λέμε. Τι είναι αυτά που ακούν τα αυτάκια μας;», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν «πέσει» το απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως πριν από λίγους μήνες τον προσέγγισαν Βιετναμέζοι κυβερνητικοί κομμουνιστές… Αυτό που σας λέω τώρα είναι γεγονός, είναι η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής αδυνατώντας να συγκρατήσει τα γέλια του και ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Δεν μπορώ… Υποστηρίζει λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι λίγους μήνες πριν τον προσέγγισαν Βιετναμέζοι κομμουνιστές και του πρότειναν – ακούστε τι του πρότειναν – την αδελφοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορώ, αλήθεια», κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την πάσα του βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

«Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, το Κομμουνιστικό Κόμμα του Βιετνάμ θέλει διακαώς να αδελφοποιηθεί με τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

Αμέσως μετά την προβολή το σχετικού σατιρικού αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «Τι ζούμε, Θεέ μου; Όταν φτάνει στο σημείο μια είδηση την οποία την έχεις δει και την έχεις δουλέψει να έρθει η ώρα να την παρουσιάσουμε και να μη μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου… Δύσκολα».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Πριν 3 ώρες

Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Πριν 3 ώρες

«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Για καλοκαιρινές διακοπές στο Μαρόκο

Προχτές

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εξωτικό ταξίδι της στα social media

Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό ο Γ. Λιάγκας μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Προχτές

Αυλαία ρίχνει για αυτή τη σεζόν και το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ανακοινώσεις για την ερχόμενη σεζόν

Έμειναν όλοι άφωνοι με την Αντελίνα: Η μεταμόρφωσή της με μαγιό «έριξε» το Instagram!

Προχτές

Απολαμβάνει τις διακοπές της με τις κόρες της, μακριά απ` τον Χάρη Βαρθακούρη

Παντρεύτηκε η Χριστίνα Βραχάλη

Πριν 3 μέρες

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έπαθα σοκ όταν είδα μπάνιο μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα να φάω»

Πριν 3 μέρες

Ο ηθοποιός θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και εξηγεί τι του έμαθε η ζωή

Ελίνα Παπίλα κατά Happy Day: «Στη δική μου περίπτωση μόνο το κάνετε αυτό, ακούστηκαν και κάποιες ειρωνείες»

Πριν 3 μέρες

«Και δεν είναι θέμα διαφήμισης του Unblock, το θέμα είναι ότι δεν είναι ευγενικό αυτό», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Από το παιδικό συγκρότημα «XANAZOO» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Πριν 3 μέρες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή μιας Ελληνίδας στην ταινία «F1: The Movie»

Δανάη Παππά για το χωρισμό της από τον Λάζαρη: «Με στήριξαν άνθρωποι που δεν το περίμενα»

Πριν 3 μέρες

«Δεν με φλερτάρουν καθόλου, μάλλον δεν το καταλαβαίνω»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.