Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Σε ποιο κανάλι «μετακομίζει» ο «Έρωτας Φυγάς»

Σε ποιο κανάλι «μετακομίζει» ο «Έρωτας Φυγάς»

Σε «θρίλερ» έχει εξελιχθεί το μέλλον του «Έρωτα Φυγά», με τα σενάρια για την οριστική του παύση, να δίνουν και να παίρνουν.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 19/12/2023 | 12:32

Όμως το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Αποστόλου, σεναριογράφος της σειράς του OPEN έβαλε τέλος στα σενάρια και αποκάλυψε ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστόλου στο Facebook

Το καλό παιδί ορφανό δεν μένει, λέει μια παροιμία του τόπου μου.
Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας-πολλών όμως) τον Έρωτα Φυγά, που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1!

Αυτή τη φορά τελεσίδικα, χωρίς να’ ναι απλώς φήμες… Έτσι η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη ώστε να συνεχίσει το μπάρκο της στα αχαρτογράφητα νερά της φαντασίας του γραπτού, του ενθουσιασμού των υποκριτών της, στο μεράκι των δεκάδων «μαστόρων» πίσω από τις κάμερες, στη ρότα της ίδια της της μοίρας.

Μια καλομοίρα που δείχνει να της χαμογελάει χωρίς δόντια αυτή τη φορά. Χαρά μεγάλη και απερίγραπτη δικαίωση που καταφέραμε να γίνουμε πιονέροι νέων τηλεοπτικών ηθών, γιατί έστω και από ένα μικρό τηλεοπτικό μετερίζι αγαπηθήκαμε και συνδεθήκαμε με τόσο κόσμο, όχι γιατί κομίσαμε νέας γλαύκας στο είδος, αλλά γιατί όλοι σ ότι κάναμε από όποιο πόστο, ήμασταν τίμιοι σοβαροί ενθουσιώδεις με πλήρη άγνοια κινδύνου και με απύθμενα κουράγια και αντοχές!

Και νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται) αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι από το πρωτότυπο format.

Ένας «έρωτας» λοιπόν made in Greece που αποδεικνύει ότι δεν υπολειπόμαστε σε παραμύθι και ρεαλισμό από τα πανάκριβα προϊόντα της μη φίλης γείτονας χώρας και τεκμηριώνει ότι δεν υστερούμε σε ταλέντο στους «ζωγράφους» της εικόνας, της αναπαράστασης και της γλώσσας , και που επιβραβεύτηκε φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση…

Ένας «φυγάς» που ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να «ξεφεύγει» αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν από το δικό μας DNA!

Και ας «ζουν» αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν… Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

Σήμερα

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Σήμερα

Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Σήμερα

Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Σήμερα

Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Χτες

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

Χτες

Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Προχτές

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Προχτές

Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.