Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλησε ο ίδιος να ενημερώσει τους δύο γιους του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, για την κατάσταση της υγείας του. Ο δευτερότοκος αποφάσισε αμέσως να ταξιδέψει στη Βρετανία.

Δημοσίευση 12/2/2024 | 13:10

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε το γεγονός πως η συνάντηση πατέρα και γιου κράτησε λιγότερο από μία ώρα, παρότι οι δυο τους είχαν να βρεθούν μήνες. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ένας ειδικός σε βασιλικά θέματα αποκάλυψε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μόνο για 30 λεπτά, έτσι ώστε ο βασιλιάς να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον είπε αποκλειστικά στον βασιλικό συντάκτη της εφημερίδας The Sun, Ματ Γουίλκινοσν, ότι ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε την Τρίτη (6/2/2024) μόνο για 30 λεπτά με τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι καθώς αν το τετ α τετ τους κρατούσε περισσότερο θα κατέληγε σε… δύσκολη συζήτηση.

Όπως ανέφερε ο Τζόμπσον, ήταν πιθανόν να εμβαθύνουν σε περίπλοκα και αγχωτικά θέματα που θα εμπόδιζαν την ανάκαμψη του βασιλιά.

Ο ειδικός σε βασιλικά ζητήματα πρόσθεσε ότι η αρτηριακή πίεση του βασιλιά Καρόλου δεν πρέπει να είναι υψηλή. «Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία», εξήγησε.

«Το καλύτερο για εκείνον είναι να είναι ήρεμος».

Επίσης, σημείωσε ότι: «Μετά το αρχικό φιλί, την αγκαλιά και τα “σε αγαπώ μπαμπά”, “ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα”, τι θα ακολουθήσει; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή του πίεση».

Ο Χάρι έμεινε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου και όχι σε κάποια βασιλική κατοικία και επέστρεψε στο αεροδρόμιο για να βρεθεί και πάλι πίσω στην οικογένειά του, τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο του παιδιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το ταξίδι του για να βρεθεί δίπλα στον άρρωστο πατέρα του είχε διάρκεια μόλις 26 ωρών!

Επίσης, δεν είδε καθόλου τον αδερφό του Γουίλιαμ καθώς η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέλφια μοιάζει να είναι οριστική.

Μετά τη συνάντησή του με τον Χάρι, ο βασιλιάς πέταξε στο Σάντριγχαμ και εθεάθη χαμογελαστός καθώς έφτασε στην εκκλησία το πρωί της Κυριακής μαζί με την Καμίλα. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση πως έχει καρκίνο.

Ο ειδικός σε βασιλικά θέματα είπε ακόμα ότι είναι πιθανό να μείνει στο Wood Farm, ένα σπίτι με περισσότερη ηρεμία.

Ήταν ένα αγαπημένο σημείο της μητέρας του, της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έμενε συχνά στο Wood Farm, μια αγροικία στους χώρους του κτήματος, αφού αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2017.

«Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ άρρωστη, πήγε στο Wood Farm. Εκεί έζησε και ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τη συνταξιοδότησή του. Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος και μπορεί να είναι εκεί με μερικούς υπηρέτες και να χαλαρώσει πραγματικά».

Ο Βασιλιάς Κάρολος στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο ανέφερε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες».

Πληροφορίες από Sun

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πιστεύει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα ότι με λυπήθηκε η κυρία Κακαραντζούλα;»

Χτες

«Σκεφτόμουν: Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, έτσι κι αλλιώς είσαι νεκρή»

Λευτέρης Σουλτάτος: Πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό και αυτό με έκανε να αλλάξω φιλοσοφία ζωής

Χτες

Κάποιες φορές δεν θέλει να κάνεις αλλαγές, αλλά οι συνθήκες σου τα φέρνουν έτσι που αναγκάζεσαι, πρόσθεσε ο σεφ

Χρήστος Κούγιας: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και την υγεία του πατέρα του – «Έχει καρκίνο και…»

Χτες

Το διαζύγιο, η ζωή τους πίσω από τις κάμερες και η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον ποινικολόγο και το πρόβλημά του

Έριξε το ίντερνετ: Πασίγνωστη Ελληνίδα πόζαρε έτσι με τακούνια και ροζ γούνα στα χιόνια και τρώει τη τούμπα της χρονιάς

Προχτές

H Ιωάννα Τούνη πόζαρε στα χιόνια για τις ανάγκες της εταιρείας ρούχων που διατηρεί με την φίλη της Στέλλα.

Θεσσαλονικιά έγινε viral επειδή περπατούσε με εσώρουχο κρεμασμένο στο παλτό της ‑ Δείτε βίντεο

Προχτές

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok έχει συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια

Μαρία Μπακοδήμου: Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στην εντατική

Προχτές

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.