Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ελένη Καστάνη: «Σπάει» στον αέρα του MEGA – «Δεν ήταν η ώρα για να το πω αυτό»

Ελένη Καστάνη: «Σπάει» στον αέρα του MEGA – «Δεν ήταν η ώρα για να το πω αυτό»

Μία εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στην Ελεονώρα Μελέτη και το «MEGA Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα (1/3) στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, όπου άνοιξε την καρδιά της για την υποκριτική, τη μητρότητα αλλά και την εμπειρία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/3/2024 | 12:41

«Αν είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να έχεις την αμφιβολία μέσα σου, ότι δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα. Κάθε φορά νιώθω ότι ξεκινώ από το μηδέν, ότι έχω να ανέβω μία ανηφόρα για να πραγματώσω τον ρόλο που είναι να παίξω», δήλωσε η Ελένη Καστάνη.

«Αν είναι και κάποιοι συνεργάτες που δεν τα πας καλά, τουλάχιστον είναι προσωρινοί. Δεν είμαι καταθλιπτική αλλά είμαι μοναχική. Πιστεύω ότι, αν πηγαίνεις κάθε βράδυ και έχεις 500 θεατές και πρέπει να τους κάνεις να διασκεδάσουν, όταν πας στο σπίτι σου πρέπει να κάνεις οικονομία», εξομολογείται η ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Όποιος αξίζει και έχει κάτι να πει στη δουλειά μας θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα το πει. Κανένας δεν του κλείνει τον δρόμο. Μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, αλλά θα βρεις τον δρόμο και θα προχωρήσεις.

«Ποτέ δεν έχω πάρει τηλέφωνο για δουλειά, μόνο μία φορά πήρα και είπα θα το κάνω. Είχα πάρει την Σμαρούλα Γιούλη και είχαμε παίξει με το Θεσσαλικό Θέατρο μία επιθεώρηση. Έτσι έκανα καριέρα», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Ελένη Καστάνη.

Με αφορμή το μνημόσυνο των 57 ψυχών που χάθηκαν στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023, η Ελένη Καστάνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, τονίζοντας πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη συγκίνησή της.

«Αυτό δεν είναι η ώρα να το πω… αλλά εγώ σε αυτό το μνημόσυνο που είχαμε πριν 2 μέρες ένιωσα σαν να ήμουν κι εγώ μέσα στο τρένο αυτό, γιατί κι εγώ υπήρξα φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Το λέω και συγκινούμαι… Το πρώτο μου ταξίδι με τρένο ήταν στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές», τόνισε η Ελένη Καστάνη.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Όταν κατάλαβα ότι τον ερωτεύομαι…»

Σήμερα

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε ακόμα και στο πως βίωσε η ίδια τη βραδιά των δημοτικών εκλογών, όταν χρειάστηκε να ανακοινώσει την ήττα του συζύγου της

Έλον Μάσκ: Influencer ισχυρίζεται ότι γέννησε το 13ο παιδί του ‑ Πώς αντέδρασε ο ίδιος

Σήμερα

Η Ασλεϊ στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από τον Μασκ να επικοινωνήσει μαζί της

H Iωάννα Τούνη φόρεσε ένα μοιραίο φόρεμα για να περάσει ένα (κρυφό;) μήνυμα για τις σχέσεις

Χτες

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα φόρεμα εκδίκησης για να του δείξετε τί έχασε, αυτό θέτει σοβαρή υποψηφιότητα

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού καταλαβαίνει πολλές φορές ότι δεν είναι φιλική, κάνει ασήμαντα ξεσπάσματα»

Χτες

Από τον τρόπο που θα κοιτάξει στην εκπομπή, καταλαβαίνω αν είμαστε σε καλή ή κακή μέρα. Βγάζει έναν εαυτό που δεν είναι αυτή

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα υπονοούμενα της Τίνας Μεσσαροπούλου για το ατύχημα της Αλεξάνδρας Νίκα

Χτες

Η δημοσιογράφος είχε αφήσει αιχμές για τους λόγους που δεν κινήθηκε νομικά

Σάλος με βίντεο που κυκλοφόρησε: Φύλακας χαστουκίζει γυναίκα σε γνωστή αλυσίδα fast food

Χτες

Φύλακας ασφαλείας επιτέθηκε και χτύπησε πελάτη σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίου στο Λος Αντζελες.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Σε στενό κύκλο ο γάμος της σήμερα στον Πειραιά

Χτες

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 15.

Η συγγνώμη Μάστορα στην ΕΛ.ΑΣ που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην πίστα που τραγουδά – Το «ευχαριστώ» σε Καλλιακμάνη

Χτες

«Είστε εδώ να περάσετε καλά με τα τραγούδια μας, να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.