Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Μαρία Κορινθίου: «Να τα πω τα ονόματα; Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη!»

Μαρία Κορινθίου: «Να τα πω τα ονόματα; Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη!»

Η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και συζήτησε, μεταξύ άλλων, μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου για ένα "φλέγον" ζήτημα. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες μέρες παραχώρησε μία συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω κατά την οποία μίλησε για την αποχώρηση της ηθοποιού από το Πρωινό, λέγοντας πως ο ΑΝΤ1 σταμάτησε την συνεργασία τους.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 10/3/2024 | 20:07

Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, διαψεύδοντας τα λεγόμενά του. Μάλιστα, άφησε κάποια υπονοούμενα για ορισμένα πρόσωπα, χωρίς να θέλει να τα ονομάσει, ωστόσο, διότι δεν θέλει να το θέμα αυτό να πάρει νέες διαστάσεις.

«Όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και πήγαινα και έλεγα "σταματήστε αυτό", "σταματήστε εκείνο", "με ενοχλεί", ήταν αυτή η απάντηση "εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται". Τέλος πάντων... Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου - κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα - δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν "πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες".

Εκεί ήταν που έκανα την δήλωση ότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Σε αυτές τις δηλώσεις αναφέρεται ο Γιώργος Λιάγκας. Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Όλοι τα ξέρουμε. Μαζί τους συζήτησα και αφού αποχώρησα. Να τα πω τα ονόματα; Όχι ότι είναι και κακό. Έδωσα μία πολύ μεγάλη αγκαλιά στον Γιώργο τον Λεβέντη, στην μεγάλη μου αγάπη τον Αντώνη τον Μεταξά, που βγήκαμε να φάμε κιόλας... Καμία σχέση με το κανάλι και με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε και τα συμβόλαια. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί να το ξαναδηλώνουμε αυτό. Βασικά καταλαβαίνω... Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δε θα είχα πρόβλημα να βγω να το πω.

Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Γιατί έναν χρόνο εγώ κρατιέμαι; Γιατί φοβάμαι; Όχι, φυσικά, και δε φοβάμαι. Δεν κατηγορώ όλους τους. Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δε θέλω να απατήσω αν μέσα σε αυτή είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν θέλω να πάρει άλλη έκταση, θέλω απλά να φύγει, δε θέλω να το συνεχίσω. Αν ήθελα θα το έκανα μέσω δικηγόρων. 9 μήνες έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και 5 ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ. Έφτασα στα όριά μου που σημαίνει ότι… είναι εργασιακό το κομμάτι, θα πω αυτό. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο όταν "έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε...". Τα τσιμπήματα ήταν στο εργασιακό κομμάτι».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

Σήμερα

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Σήμερα

Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Σήμερα

Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Σήμερα

Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Χτες

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

Χτες

Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Προχτές

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Προχτές

Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.