Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η Εβίτα από τη «Νταντά» μεγάλωσε: Στα 27 της είναι μια καλλονή ‑ Πράσινα μάτια, χρωματιστά μαλλιά και έντονες βλεφαρίδες

Η Εβίτα από τη «Νταντά» μεγάλωσε: Στα 27 της είναι μια καλλονή ‑ Πράσινα μάτια, χρωματιστά μαλλιά και έντονες βλεφαρίδες

“Η Νταντά” αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, με την πρεμιέρα της να γίνεται το 2003 από τη συχνότητα του Mega.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 9/4/2024 | 12:42

Η σειρά, που βασίζεται στην πετυχημένη αμερικανική σειρά “The Nanny”, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη, γεγονός που καταδεικνύει την αξία και τη διαχρονικότητά της.

Η συγγραφική ομάδα της σειράς ήταν αρκετά δυνατή, αποτελούμενη από τους Αλέξη Καλλίτση, Μάνο Ψιστάκη, Βαγγέλη Νάση, Ιφιγένεια Κοτσώνη, Γιώργο Ηλιόπουλο, Μάρω Παναγιωτακοπούλου και Παναγιώτη Καποδίστρια, ενώ η σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Κώστας Κιμούλης μαζί με τη Μίρνα Τσάπα. Η σειρά υλοποιήθηκε ως συμπαραγωγή του Mega Channel με τη Sony Columbia, ενισχύοντας τη διεθνή συνεργασία στον χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής.

H υπόθεση της σειράς:
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η Μαίρη Παπαδάκη, μια γυναίκα γύρω στα 30, η οποία από πλασιέ καταλήγει να γίνεται η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού, Άρη Μπακόπουλου. Οι δυο τους, μέσα από πολλές περιπέτειες και κωμικές στιγμές, τελικά καταλήγουν να είναι ζευγάρι, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Τον ρόλο της Μαίρης ενσάρκωσε η Μαρία Λεκάκη, ενώ τον Άρη υποδύθηκε ο Κώστας Αποστολίδης. Σημαντικοί χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Καλλιρρόη Μυριαγκού, η Ιφιγένεια Βογιατζάκη, ο Βασίλης Καραγιάννης και η Ναταλία Δάρα, συμπλήρωσαν το καστ, δίνοντας ζωή σε μοναδικούς και αξέχαστους ρόλους που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της σειράς.

Η Ναταλία Δάρα που υποδύθηκε τη μικρή Εβίτα είναι σήμερα 27 ετών και μίλησε στο gossip tv για εκείνη την ανεπανάληπτη εμπειρία:

Ήμουν 6 ετών. Όταν τελείωσα το σχολείο δεν ασχολήθηκα καθόλου με την υποκριτική. Ήταν η πρώτη και η τελευταία δουλειά που έκανα στην τηλεόραση. Ακολούθησαν κάποιες συνεντεύξεις στα πλαίσια της σειράς, αργότερα ως παιδί. Και με το πέρας της σειράς και κατά τη διάρκεια, αλλά μέχρι εκεί.

Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

Θυμάμαι να μου είναι πάρα πολύ εύκολο να μαθαίνω τα λόγια μου απ’ έξω. Είχα το σενάριο στο σπίτι, το διάβαζα και το μάθαινα πάρα πολύ εύκολα. Εννοείται ότι αρκετές φορές δεν έλεγα και ακριβώς αυτό που έλεγε το σενάριο και έβαζα και δικά μου λόγια ή τα έλεγα διαφορετικά. Όμως θυμάμαι να μου είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Έχω πάρα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από όλο το κάστ των ηθοποιών. Είχα και τον Βασίλη, που έκανε τον ρόλο του Φοίβου, ο οποίος ήταν στην ηλικία μου, οπότε είχα και μια παρέα. Με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειχναν και οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί καθημερινά.

Σήμερα με τι ασχολείσαι;

Εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 2015, από τα 18 μου και κάνω μία δουλειά που με γεμίζει πολύ.

Δείτε πως είναι σήμερα:

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του»

Σήμερα

«Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης, υπάρχει κανένας λόγος;»

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Χτες

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Χτες

Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά, γένια και ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Χτες

O Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μάνεση σχετικά με το υψηλό IQ μέσα από το Πρωινό

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Προχτές

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

Προχτές

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.