Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η τελευταία σχέση του Roberto Cavalli ήταν μια καλλονή 45 χρόνια νεότερη του

Η τελευταία σχέση του Roberto Cavalli ήταν μια καλλονή 45 χρόνια νεότερη του

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στη γενέτειρά του, τη Φλωρεντία. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 13/4/2024 | 17:57

Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ήταν η σύντροφός του Sandra Bergman Nilsonn. Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, με το μικρότερο να είναι μόλις ενός έτους.

Ο υστερότοκος γιος που απέκτησε με τη Nilsonn, Giorgio, πήρε το όνομα του πατέρα του Ιταλού σχεδιαστή, που είχαν εκτελέσει οι Ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 4 Ιουλίου του 1944 στη λεγόμενη σφαγή της Cavriglia, όταν ο Roberto ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Ο υστερότοκος γιος που απέκτησε με τη Nilsonn, Giorgio, πήρε το όνομα του πατέρα του Ιταλού σχεδιαστή, που είχαν εκτελέσει οι Ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 4 Ιουλίου του 1944 στη λεγόμενη σφαγή της Cavriglia, όταν ο Roberto ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

«Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη, δεν μιλούσα μέχρι τα 18 μου. Αλλά η ζωή μετά μού φέρθηκε καλά και αποζημιώθηκα για τα πάντα» είχε πει σε μια συνέντευξή του.

Ο Cavalli έκανε τρεις γάμους: στον πρώτο, με τη Silvanella Giannoni, απέκτησε δύο παιδιά, τους Tommaso and Cristina. Στον δεύτερο, με την Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας Eva Maria Duringer, έκαναν τρία παιδιά, τους Robert, Rachele and Daniele.

Με τη Sandra Bergman Nilsson, 45 χρόνια νεότερή του, άρχισε να βγαίνει μετά τον χωρισμό από τη δεύτερη γυναίκα του το 2010. Έναν χρόνο αργότερα τής έκανε το πιο πολυτελές δώρο: ένα ιδιωτικό νησί στην πατρίδα της, τη Σουηδία, το Stora Rullingen, ανατολικά των ακτών της Στοκχόλμης. Τα μοναδικά κτίσματά του είναι μια βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων, με πισίνα, κτήμα για κυνήγι, γήπεδο γκολφ και τα ερείπια ενός φρουρίου των Βίκινγκς.

Της έκανε το πιο πολυτελές δώρο: ένα ιδιωτικό νησί στην πατρίδα της, τη Σουηδία, το Stora Rullingen, ανατολικά των ακτών της Στοκχόλμης. Τα μοναδικά κτίσματά του είναι μια βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων, με πισίνα, κτήμα για κυνήγι, γήπεδο γκολφ και τα ερείπια ενός φρουρίου των Βίκινγκς.

Η Sandra γεννήθηκε στο Sjöbo, στη νότια Σουηδία, και ανακαλύφθηκε από ένα πρακτορείο μοντέλων σε ηλικία 14 ετών, στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Παρίσι. Οι γονείς της τη συμβούλευσαν να πάρει απολυτήριο λυκείου προτού ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κι εκείνη σπούδασε νοσηλευτική ενώ ταυτόχρονα άρχισε να συμμετέχει σε φωτογραφίσεις.

Συμμετείχε στον διαγωνισμό Scandinavia’s Top Model και κέρδισε σε διάφορα καλλιστεία, μεταξύ άλλων τον τίτλο Swedish Miss Hawaiian Tropic, αλλά αυτό που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στη φήμη της ήταν όταν, τον Ιανουάριο του 2008, έγινε Playmate του Μήνα για το Playboy.

Η τελευταία δημόσια ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram είναι από τον Νοέμβριο του 2023: Μια φωτογραφία με τον Roberto Cavalli, από το πάρτι γενεθλίων του, όπου του εύχεται χρόνια πολλά.

Δείτε την τελευταία τους ανάρτηση:

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Σήμερα

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Σήμερα

Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά, γένια και ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Σήμερα

O Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μάνεση σχετικά με το υψηλό IQ μέσα από το Πρωινό

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Χτες

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

Χτες

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Χτες

Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Χτες

Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.