Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Αδυνατισμένος, σαν «σκιά» του εαυτού του: Αγνώριστος ο Κλιντ Ίστγουντ στα 93 του

Αδυνατισμένος, σαν «σκιά» του εαυτού του: Αγνώριστος ο Κλιντ Ίστγουντ στα 93 του

Ο επιφανής ηθοποιός και σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τις δραστηριότητες του, καθώς συμμετείχε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Καλιφόρνια, ενόψει των 94ων γενεθλίων του.

Δημοσίευση 13/4/2024 | 19:20

Ο Κλιντ Ίστγουντ παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η γνωστή περιβαλλοντολόγος Δρ. Jane Goodall στην περιοχή Carmel-by-the-Sea της Καλιφόρνιας, όπου στα χρόνια της δεκαετίας του ’80 είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος.

Η εκδήλωση «Reasons for Hope» διεξήχθη στο Sunset Cultural Center στα τέλη Μαρτίου, όπου ο γνωστός Eastwood κάθισε σε μια θέση στην πρώτη σειρά.
Σε ηλικία 93 ετών, το κινηματογραφικό είδωλο εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε καρό πουκάμισο, γκρι παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, με μια πλούσια λευκή γενειάδα και πυκνά μαλλιά. Παρά την προχωρημένη ηλικία του, φαινόταν να είναι σε αρκετά καλή διάθεση, όπως αποτυπώνονταν στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail.

Ο Ίστγουντ είχε έναν βοηθό δίπλα του, αλλά επέδειξε αρκετή ευκινησία και αυτοπεποίθηση ώστε να ανέβει μόνος του στη σκηνή.

Ποιος είναι ο Κλιντ Ίστγουντ;

Ο Clinton Eastwood γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1930 και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1950. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος του ήταν στην τηλεοπτική σειρά Rawhide.

Στον κινηματογράφο καθιερώθηκε με τη συμμετοχή του στην τριλογία των σπαγκέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε. Ένας εμβληματικός ρόλος στην καριέρα του ήταν αυτός του επιθεωρητή Κάλαχαν (Dirty Harry), που υποδύθηκε συνολικά σε πέντε ταινίες, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 1971.

Ο Ίστγουντ ήταν ενεργός σκηνοθέτης από τη δεκαετία του ’70, δημιουργώντας ταινίες που αφήνουν έντονες εντυπώσεις, αν και η κύρια αναγνώρισή του προερχόταν από τους ατίθασους ηρώες που υποδυόταν στην οθόνη. Το 1992, σε ηλικία 62 ετών, ανατρέπει αυτήν την εικόνα σκηνοθετώντας την ταινία «Οι ασυγχώρητοι».

Η ταινία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, προτάθηκε για πολλά βραβεία και κατέκτησε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Ο Κλιντ Ίστγουντ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου. Από εκείνη τη στιγμή και στο εξής, η σκηνοθετική του πορεία γνώρισε μεγάλη αναγνώριση, καθιστώντας τον έναν από τους πιο σημαντικούς Αμερικανούς σκηνοθέτες. Κέρδισε ξανά το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 2004 για την ταινία Million Dollar Baby (που επίσης κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας), ενώ είχε και άλλες δύο υποψηφιότητες.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Σήμερα

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Σήμερα

Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά, γένια και ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Σήμερα

O Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μάνεση σχετικά με το υψηλό IQ μέσα από το Πρωινό

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Χτες

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

Χτες

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Χτες

Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Χτες

Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.