Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μιλάμε»

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μιλάμε»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο. Ο γνωστός στιχουργός και συνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία πλέον δεν μιλάνε.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/4/2024 | 16:34

«Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το βόθρο της Βουλής γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί».

Για τη Eurovision, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν λέω να ανταλλάσσουμε 12αρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια μαγειρέματα στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα μαγειρέματα της προηγούμενης χρονιάς.

Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα. Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το κύπελλο, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

Για την τραπ μουσική, ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε: «Τα παιδιά πολλές φορές μπορεί να νομίζουν ότι επαναστατούν μέσα από την τραπ αλλά δε επαναστατείς μέσα από βρισιές. Η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται για εμπορικούς λόγους μόνο, ρώτα τον Ρέμο και την Βανδή. Με στεναχωρεί γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές συνεργάζονται με τράπερς και παράλληλα διασκευάζουν Πλέσσα ή Κατσαρό. Στον πανικό τους δεν ξέρουν ποιος πουλάει και σε ποιον απευθύνονται. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι θα νιώθουν υπερήφανοι, αλλά θα ξεχαστεί όταν κάνουν ένα καλό τραγούδι».

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ να βγαίνω το βράδυ ξεβράκωτος και να έχω την απαίτηση να με πάρουν στα σοβαρά, αν αποφασίσω να πω ένα έντεχνο τραγούδι. Θα έπρεπε να σηματοδοτεί κάτι το Ηρώδειο, δεν είναι για όλους μας. Στεναχωρήθηκα που είδα τον Αντώνη Ρέμο στο Ηρώδειο μαζί με τον Μάικλ Μπόλτον γιατί αναγκάστηκε να πει μόνο 4 τραγούδια από το ρεπερτόριό του. Πρέπει να ντρέπονται ο Ρέμος ή η Άννα Βίσση για το ρεπερτόριο που έχουν πει;».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μήνυμα που έστειλε ο χάκερ της Μαρίας Αντωνά στην Μπέττυ Μαγγίρα

Χτες

Η ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς παραβίασαν το προφίλ της στο Instagram

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Αλκη Κούρκουλο: «Είχαμε σχέση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη!»

Χτες

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Αλκη Κούρκουλο

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της

Προχτές

Πανέτοιμη για τον β` ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το `Ζάρι` της!

«Αυλαία» για Νίνο ‑ Ζόζεφιν; Unfollow στο Instagram και δηλώσεις με νόημα: «Επίσημα ελεύθερος»

Προχτές

Mια νέα αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

Ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα ‑ «Είμαι αισιόδοξη», λέει η σύζυγός του

Προχτές

Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών

Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε πολύ ένας άντρας, ο Μιχάλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Πριν 3 μέρες

«Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι», δήλωσε η Ήβη Αδάμου

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πήγα να πεθάνω από ακατάσχετη αιμορραγία»

Πριν 3 μέρες

«Ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν και, επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο», ομολογεί η Νένα Χρονοπούλου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.