Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι

«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρώτες πρόβες της ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision μίλησε η Μαρίνα Σάττι.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/5/2024 | 17:44

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram για τη Eurovision η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι τόσο ο ήχος, όσο και τα παπούτσια της δημιούργησαν δυσκολίες, όμως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι όλα θα διορθωθούν.

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, η οποία μίλησε και για τα προβλήματα που είχαν με τον ήχο.

«Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό. Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Μου αρέσει που κάνουμε μονοπλάνο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι γι’ αυτό και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα.

Πραγματικά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Κατά τ’ άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι κι άλλες χώρες και συμμετοχές και το βράδυ μαζευόμαστε μιλάμε βλέπουμε βιντεάκια στο YouTube, δείχνει ένας τον άλλον πράγματα, μαθαίνουμε, είναι όντως ένα φεστιβάλ. Λίγο κρύο κάνει, φυσάει. Για να δούμε. Τέλος πάντων, μην αγχώνεστε οι πρόβες είναι πρόβες και γι’ αυτό είναι πρόβες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πολλά πολλά φιλάκια».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Εξερράγη» η Ναταλία Γερμανού για το Big Brother: «Δεν αντέχω τόση τοξικότητα να μπαίνει σπίτι μου»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha υποστήριξε τον γνωστό ηθοποιό, που ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία της παρουσίασης του ριάλιτι

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίμαχη συνέντευξη στις «Μαμά‑δες»

Χτες

«Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα χωρίσω», παραδέχτηκε ακόμα

Klavdia και Oge: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Χτες

Το ζευγάρι διατηρεί σχέση εδώ και 8 μήνες

Ενοχλήθηκε η Ζενεβιέβ με ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά: «Γιατί να μου στείλει, ρε παιδιά; Δεν έχουμε σχέσεις με τη γυναίκα!»

Πριν 3 μέρες

« Ό,τι ξέρατε για το GNTM να το ξεχάσετε, θα είναι όλα συγκλονιστικά καινούρια»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για το γιο του – «Είναι κάπως τα πράγματα… φωνάζει στα καλά καθούμενα, χωρίς λόγο»

Πριν 3 μέρες

«Αυτό που του λέω συνεχώς είναι να κάνει την προσευχή του τα βράδια»

Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου ξανά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα μετά από 7 χρόνια

Πριν 3 μέρες

«Αυτό είναι ένα παιδί δικό μου!» - «Μη με κάνεις να κλάψω, έφτασα 35».

Δικηγόρος Θοδωρή Μαραντίνη: «Αν η κυρία Χρηστίδου επιθυμεί να εκθέτει τα προσωπικά δεδομένα… ελεύθερα»

Πριν 3 μέρες

«Η άλλη πλευρά είχε δοκιμάσει πολλές φορές να σταματήσει τον κύριο Μαραντίνη από οποιαδήποτε έκφραση του δικού του βίου»

Βάνα Μπάρμπα: Στο Ηρώδειο μετά το εγκεφαλικό – Δεν μπορούσε να μιλήσει

Πριν 3 μέρες

Κουνούσε απλώς το κεφάλι της στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου

Labubu Dolls: Το viral κουκλάκι που ξεπουλάει παγκοσμίως

Πριν 3 μέρες

Είναι γλυκό, είναι αλλόκοτο, και κάνει τον κόσμο να ξοδεύει εκατοντάδες δολάρια. Τι στο καλό είναι το Labubu;

Ο Ογκουστίν Πρινό έχει δύο μαμάδες: τη Λίντα Εβαντζελίστα και τη Σάλμα Χάγιεκ ‑ Η συγκίνηση και τα κλάματα στην αποφοίτηση του

Πριν 4 μέρες

Ο Ογκουστίν γεννήθηκε από τη σύντομη σχέση της Εβαντζελίστα με τον Φρανσουά-Ανρί Πινό

Κωνσταντίνα: H πατρίδα μου μόνο με πληγώνει

Πριν 5 μέρες

«Η Κύπρος ποτέ δεν μέτρησε αυτά που έχω κάνει»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.