Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και τη σχέση της με τον σύζυγό της μίλησε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/5/2024 | 20:14

«Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης. Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε τη σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι “θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι”. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Θα πρέπει να βρω ένα στοιχείο που μου αρέσει για να διαλέξω έναν ρόλο» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ μεγάλη ευθύνη ακόμη και με τα ανίψια της: «Κάθε φορά που μου ζητάνε τα ανίψια μου τη γνώμη μου έχω μια αγωνία και λέω: “Παναγία μου, βοήθησέ με να πω κάτι που θα αξίζει τον κόπο, κάτι που να έχει νόημα, κάτι που να μην τους κάνει κακό. Αν δεν τους κάνει καλό, τουλάχιστον να μην είναι για κακό”. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης».

«Δεν ξέρω με ποιον ρόλο με έχει ταυτίσει ο κόσμος, ίσως με το “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Θέλει υπομονή. Να περιμένεις, να σκέφτεσαι. Η δουλειά μας θέλει χρόνο. Ωριμάζεις μαζί με τη δουλειά. Δεν είχα ποτέ αυτή την αγωνία ή ανυπομονησία να είμαι πρωταγωνίστρια, πίστευα ότι όλα γίνονται βήμα-βήμα», κατέληξε η Κατερίνα Λέχου.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα.....»

Σήμερα

Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα.

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Σήμερα

Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος

Σήμερα

«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»

Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

Σήμερα

Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού»

Σήμερα

«Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Χτες

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής θα γίνουν γονείς

Χρήστος Μάστορας: Νέα ανάρτηση με υπονοούμενα μετά τη συναυλία στη Χειμάρρα

Χτες

Ο Χρήστος Μάστορας πραγματοποίησε μια ανάρτηση όλο νόημα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη συναυλία που έδωσε στη Χειμάρρα

Αρης Καβατζίκης για «Πάμε Δανάη»: «Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε, νιώθω άσχημα»

Χτες

Αρης Καβατζίκης και Γιώργος Κρικοριάν μίλησαν στους δημοσιογράφους για την πρόωρη ολοκλήρωση του «Πάμε Δανάη» την Παρασκευή 09/05.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.