Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τάσος Ξιαρχό: «Στα 9 μου είχα επαφές με αγοράκια που σήμερα έχουν παιδιά – Ο παππούς μου είχε πάει με άντρα»

Τάσος Ξιαρχό: «Στα 9 μου είχα επαφές με αγοράκια που σήμερα έχουν παιδιά – Ο παππούς μου είχε πάει με άντρα»

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη σ ε ξ ο υ α λ ι κ ό τ η τ ά του, στη σχέση τους με τους γονείς τους, αλλά και τη στιγμή που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δημοσίευση 13/6/2024 | 08:34

«Πρώτη φορά έκανα σ ε ξ στα 17 μου, αλλά πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα στα 9 μου και πρώτη φορά μου κάνανε σ ε ξ στα 6 μου. Ήταν ένας άνθρωπος 17 ετών. Όταν ένας μεγαλύτερος σου κάνει κάτι κι είσαι παιδί νομίζεις ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει. Σίγουρα όμως, μέσα μας ξέρουμε τι είναι κακό και δεν πρέπει να γίνει. Ένιωθα φόβο όποτε καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ήμουν στη γειτονιά μου και έπαιζα και εκεί με προσέγγισε ένα παιδί, έφτιαξε ένα σπιτάκι, με έβαλε μέσα και έγινε ό,τι έγινε. Επειδή πέρναγα δύσκολα παιδικά χρόνια αυτό διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Στα 20 περίπου μου ήρθε ξανά στη μνήμη και θυμήθηκα όλο αυτό το πράγμα. Για κάποιο λόγο έπρεπε να το βιώσω αυτό το πράγμα. Στο σπίτι μου βίωνα πολύ χειρότερες καταστάσεις όποτε αυτό δε μου φαινόταν κάτι», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Και συνέχισε: «Μου άρεσαν οι άντρες, αλλά έχω πάει και με γυναίκες. Από μικρός ένιωθα έλξη προς τον άντρα. Δεν υπήρχε κάπου να απευθυνθώ τότε για να μιλήσω για τη σ ε ξ ο υ α λ ι κ ό τ η τ ά μου. Στα 9 μου είχα κάποιες επαφές με αλλά αγοράκια και τώρα αυτά τα αγόρια μπορεί να είναι παντρεμένοι με παιδιά. Θα τους πω καταπιεσμένους ανθρώπους».

«Πιστεύω ότι η γενιά του πατέρα μου είχε παρά πολλούς ομοφυλόφιλους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να κάνουν οικογένεια και παιδιά ή να έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα γιατί έτσι πρέπει, όταν περνούν τα χρόνια και δουν ότι τους λείπει αυτό που πραγματικά θέλουν, θα βγει από μέσα τους βiα. Γι’ αυτό στην εποχή μας βλέπουμε πολλούς παντρεμένους να ξεφεύγουν μετά από κάποια στιγμή και να γίνονται όχι απλά γκέι αλλά παθιασμένοι γκέι. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος αλλά δεν το εύχομαι. Είναι κρίμα να μη ζεις αυτό που θες να ζήσεις», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο γνωστός χορογράφος.

Για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο Τάσος Ξιάρχο εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου έπεσε με τα μούτρα σε οτιδήποτε του έδινε ηδoνή πέρα από το σ ε ξ. Ο πατέρας μου ασκούσε βiα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Δεν ήταν μισογύνης, ήταν απλά ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Δε μισεί τη γυναίκα επειδή είναι γυναίκα, μισεί τη γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να έχει έναν άντρα. Αν ήταν γκέι δε θα ήταν μισογύνης. Δεν το έχει παραδεχτεί ο πατέρας μου αυτό».

Για τη στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Τάσος Ξιάρχο ανέφερε: «Όταν έγινα 18 πήγα να μετακομίσω στον πατέρα μου γιατί ήθελα να δω τι γίνεται και εκεί. Είπα στον πατέρα μου ότι είμαι γκέι και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα μάτια θολωμένα από κενό. Εκείνη την ημέρα έκανε τόσους πολλούς μπάφους που δε με άκουγε καν. Την επόμενη ημέρα έφυγα και τον άφησα μόνο να περάσει τον Γολγοθά, γιατί αυτός ο Γολγοθάς δεν είναι δικός μου είναι δικός του. Για εμένα είναι ελευθερία».

«Είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι γκέι και εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο παππούς μου και είπε “και εγώ είχα πάει μικρός με τον τάδε, έναν άντρα που δούλευαν μαζί”. Όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός. Η γιαγιά μου το ήξερε εννοείται. Το DNA δεν πέφτει ποτέ έξω και χαίρομαι που δεν είμαι ο παππούς μου και μπορώ να ζήσω ελεύθερα», παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχός αναφερόμενος στην απόπειρα αυτoκτονίας που είχε κάνει, εξήγησε: «Τότε που έκανα την απόπειρα ήταν παρά πολύ κακό για εκείνη την περίοδο αλλά ήταν και παρά πολύ καλό γιατί για εμένα ήρθε η λύτρωση. Παραδειγματίστηκα, έκανα ότι έκανα στον εαυτό μου, πήγα να γίνω καλά και εκεί έσκασε το AIDS και ξανά έπεσα. Μέσα σε ένα χρόνο είχα απόπειρα, cancel στο διαδίκτυο, AIDS και κατάφερα να είμαι ζωντανός».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Χτες

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: «Είναι η πρώτη φορά που ...»

Χτες

Ανοίγει την καρδιά της και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν με άγχος και κατάθλιψη

«Παρακαλώ τον Θεό να με πάρει»: Συγκινεί η σύζυγος του Κώστα Μοναχού

Χτες

«Δεν θέλω να έρθει κανένας στην κηδεία, στο τελευταίο ""αντίο"" θα είμαστε οι δυο μας»

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν πήραμε πρόσκληση για τον γάμο του Τζεφ Μπέζος, αλλά δεν πειράζει γιατί ήταν χάλια»

Χτες

Το καυστικό σχόλιο της ηθοποιού που δεν ταξίδεψε στη Βενετία για τον «γάμο του αιώνα» αφού δεν την κάλεσαν

Beyonce: Η στιγμή που το «ιπτάμενο» αυτοκίνητό της άρχισε να γέρνει

Χτες

Η Beyonce, όπως μπορείτε να δείτε, καθόταν στο κόκκινο κάμπριο όταν αυτό άρχισε να γέρνει

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλείστηκε στην Τήνο ‑ «Δεν το λες και φυλακή», γράφει

Προχτές

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με δύο νέες αναρτήσεις του παρουσιαστή

Στο Αγιο Όρος ο Μελ Γκίμπσον

Προχτές

Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, Αρχιμανδρίτης Μεθόνιος, μίλησε για τον Μελ Γκίμπσον

Ντουέιν Τζόνσον: Οι κόρες του τον βάφουν σε βίντεο ‑ «Έκαναν πάρτι πάνω στο κεφάλι μου»

Προχτές

«Οι δύο μικροί μου τυφώνες με παρακαλάνε να τους αφήσω να κάνουν ``πάρτι μακιγιάζ`` πάνω στο κεφάλι μου», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός

Νίκος Μάνεσης: Αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή

Προχτές

Δείτε τι είπε ο Νίκος Μάνεσης πριν φύγει από το στούντιο

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.