Σκληρά λόγια από το Θοδωρή Μαραντίνη: «Εγώ δεν πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes και να βγάλω λεφτά»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάλου, αναφέρθηκε στις προσωπικές δυσκολίες που επέφερε το διαζύγιο στη ζωή του, καθώς και στις αλλαγές που επέλεξε να κάνει όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών του.
Δημοσίευση 15/6/2024 | 19:13
Το διαζύγιο και οι οικονομικές δυσκολίες
«Οι εντάσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα, έχει να κάνει με την οικονομική αστάθεια που δημιούργησε ο κορονοϊός. Όλα αυτά μαζί ήταν μια shoking περίοδος για μένα. Μου ήρθαν μαζεμένες πολλές καινούριες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής.
Μαθαίνουμε κάτι από όσα περνάμε. Εγώ έμαθα ότι είναι καλό να βάζεις όρια γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση, είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου με το καλό του συνόλου» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο
Πριν 9 ώρες
Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία
Στο δικαστήριο η τραγουδίστρια των Sugababes ‑ Υποστηρίζει ότι ο πρώην της την κακοποιούσε και ότι έλεγχε τι τρώει και τι φοράει
Χτες
Η Κίσα Μπιούκαναν κατηγορεί τον Τάιγουο Λίο Ατιένο για «εκστρατεία τρόμου και κακοποίησης»
Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει για τον Φιλιππίδη: «Με πήρε τηλέφωνο μετά την εκπομπή που ήμουν και μου είπε…»
Χτες
«Τη γνωρίζω την Ελπίδα Νίνου! Έχει τύχει στο παρελθόν να...»
Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα ‑ Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της
Χτες
«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμά του
Μελέτη: Η αποκάλυψη για το Mega Καλημέρα με αφορμή την Μπάρκα – «Εγώ ήμουν στην τηλεόραση για να κάνω την παρουσιάστρια»
Χτες
«Είχαμε εκπομπή, μόλις είχαμε τελειώσει και ο διευθυντής μας, μας το ανακοίνωσε»
Αρης Καβατζίκης για «Πάμε Δανάη»: «Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε, νιώθω άσχημα»
Χτες
Αρης Καβατζίκης και Γιώργος Κρικοριάν μίλησαν στους δημοσιογράφους για την πρόωρη ολοκλήρωση του «Πάμε Δανάη» την Παρασκευή 09/05.
Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με τον γιο της δίπλα σε ένα πελώριο ερπετό ‑ «Ο μπαμπάς μας πήρε φιδάκι»
Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Με συγκινεί που είναι πολύ χαρούμενη και το ζει»
Χτες
Η Κατερίνα είναι ότι γίνεται το όνειρό μου πραγματικότητα και το ζω.
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κόπηκε το Πάμε Δανάη, κόπηκε η Δανάη Μπάρκα»
Προχτές
«Η απόφαση ήταν να κοπεί η Δανάη Μπάρκα, κάποιοι θα συνεχίσουν. Αυτά που λέω είναι βάσει ρεπορτάζ, δεν λέω την πεποίθησή μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας
Καταθέτει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη: «Και η Κόνι Μεταξά φοβόταν ότι θα τη σαπίσει στο ξύλο»
Προχτές
Σε εξέλιξη η δίκη της έφεσης κατά της απόφασης που είχε κρίνει ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου
Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι έχει σχέση με 30χρονη: «Θέλω να κάνω παιδί», είπε
Προχτές