Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Ξεσπά η Γιάννα Τερζή: «Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται, δε θέλουμε πια να ζούμε ... »

Στο ζήτημα της έμφυλης βίας και των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους άντρες αναφέρθηκε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, όπου παρέθεσε τις σκέψεις της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

Δημοσίευση 12/9/2024 | 13:55

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα straight άτομα και ειδικά οι straight άντρες -διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα τα queer άτομα με τις straight γυναίκες- αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι», ξεκινά να λέει στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

«Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα», επισημαίνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Οι «ομάδες» που οι straight άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους straight, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι θέμα μέσα τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και είναι ok να παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

«Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους straight άντρες αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο, αυτό υποστηρίζω», καταλήγει επί του θέματος στο βίντεό της η Γιάννα Τερζή.

@yiannaterzi Straight men, you have to do the work. We NEED to feel safe. ❤️ #women #humanrights #lgbtq #violence #safety #equality #patriarchy ♬ original sound - Yianna Terzi
FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ «βάζει φωτιά» στη σκηνή του Μπιλμπάο με νέα τολμηρή εμφάνιση

Προχτές

Η διάσημη σταρ συνδύασε ένα χαμηλοκάβαλο δερμάτινο παντελόνι με ένα μικροσκοπικό λαμπερό σουτιέν

Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον Γεράσιμο Μιχελή

Προχτές

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS)

Τέλος εποχής: Το CBS σταματά το The Late Show with Stephen Colbert

Προχτές

Σοκ έχει προακλέσει η ανακοίνωση του CBS ότι σταματά την εκπομπή

Η «kiss cam» των Coldplay «έκαψε» παντρεμένο CEO και συνεργάτιδά του

Πριν 3 μέρες

Πανικόβλητο το παράνομο ζευγάρι όταν τους έδειξε η κάμερα, δείτε το viral βίντεο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πόζες με λευκό μπικίνι στο Λουτράκι

Πριν 3 μέρες

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό μπικίνι, έκανε πόζες μέσα και έξω από τη θάλασσα στον φωτογραφικό φακό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αιφνιδίασε» την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα: «Κανονικά, έχω νεύρα μαζί σου»

Πριν 3 μέρες

«Με νευρίασες λίγο, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.