Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν υπονοούμενα στο τέλος μιας συνεργασίας»

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν υπονοούμενα στο τέλος μιας συνεργασίας»

Το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια του «Happy Day» μίλησε στον αέρα της εκπομπής, τονίζοντας αρχικά ότι δεν ήταν σωστό ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μερικά χρόνια συνεργασίας με την Κατερίνα Καινούργιου να αποφασίσει να ενταχθεί σε ανταγωνιστικό πάνελ.

Δημοσίευση 9/12/2024 | 11:49

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως προς τι. Ότι πήγε απέναντι, αυτό μπορεί μοιραία να συμβεί και καταλαβαίνω ότι δεν είναι ωραίο για εκείνη και το ένιωσε χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Είναι πολλά χρόνια συνεργάτης σου και τον βλέπεις απέναντι. Από την άλλη θα πω ότι οι δουλειές είναι λίγες κι οι εκπομπές ακόμα λιγότερες. Αν προταθεί μία καλή πρόταση σε κάποιον κι είναι απέναντι, μπορεί να την αποδεχθεί. Αυτό δε με ενοχλεί γιατί είμαστε επαγγελματίες κι ο καθένας αποφασίζει για το προσωπικό κι επαγγελματικό του συμφέρον».

Επίσης, πρόσθεσε: «Εκεί που συμφωνώ με την Κατερίνα ότι είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και δεν έχεις έναν καυγά και δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά σας για παρεξηγηθείτε και δεν είναι ωραίο μετά το τέλος μίας συνεργασίας να υπάρχουν υπονοούμενα και σκοτεινές σελίδες».

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό κανείς να κρατά τα θετικά. «Από μία συνεργασία που κλείνει, είναι καλό να κρατάς τα καλά. Δε λέω να έχει γίνει κάτι χοντρό, κάτι σοβαρό, κάτι που έχει πλήξη την επαγγελματική σου υπόσταση».

«Υπάρχει μία απογοήτευση ίσως από τους ανθρώπους που υποστήριξαν τότε τον Ανδρέα σε κάποιες δυσκολίες», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πλήγωσε πολύ

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και από την κουβέντα τους δεν έλειψε η αναφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, όπως είπε, νιώθει πληγωμένη.

«Εμένα ο Ανδρέας με πλήγωσε πάρα πολύ. Διότι ουσιαστικά εγώ με τον Ανδρέα ποτέ δεν είχαμε κάποια άμεση διένεξη, ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Έγιναν κάποια πράγματα, ό,τι έβλεπες μπροστά, πίσω από τις κάμερες δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ και ξαφνικά έδωσε μια συνέντευξη στην οποία με υποτιμούσε πάρα πολύ. Μάλιστα εγώ τον Ανδρέα, ακόμα και τώρα, τον αγαπάω σαν άνθρωπο και του είμαι ευγνώμων. Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, πάρα πολύ μορφωμένος, έχει μια τεράστια πείρα, ταυτόχρονα είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και έχει κάποιες ευαισθησίες που τις εκτιμώ. Δε γνωρίζω γιατί το έπαθε αυτό και ξαφνικά έληξε η συνεργασία μας. Φαντάζομαι ότι και αυτός πληγώθηκε πάρα πολύ, δεν ήθελε να συνεχίσει» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Το ότι επέλεξε να πάει στην «απέναντι» εκπομπή, μετά από κάποια χρόνια συνεργασίας και μια πολύ καλή σχέση που είχαμε, το θεώρησα λίγο άκομψο. Εγώ δε θα το έκανα, από εκεί και πέρα όμως αυτή είναι η δουλειά».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι παρών να μεγαλώσω το παιδί μου»

Tabloid Σήμερα

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο Buongiorno για την περιπέτεια της υγείας του

Νικόλας Νιάρχος: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Ελβετία

Tabloid Σήμερα

Ο γιος του Σπύρου Νιάρχου παντρεύτηκε τη Μαλού Ντάλα Πίκολα

Κατερίνα Καινούργιου για Τούνη: «Είναι δύσκολη περίοδος για την Ιωάννα με την επιμέλεια του παιδιού»

Tabloid Σήμερα

Το σχόλιό της μετά από την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την επιμέλεια του παιδιού της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τι κουβαλάει στην τσάντα της

Tabloid Χτες

Μία… κινούμενη παιδική χαρά

Λίνα Μενδώνη: Απαντά για το συμβάν στο Αργος – «Η κυρία ήταν συμφοιτήτριά μου στο πανεπιστήμιο»

Tabloid Χτες

Η Λίνα Μενδώνη μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Buongiorno σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη

Ξεσπά η Φαίη Σκορδά κατά Αρη Πορτοσάλτε: «Αυτή τη στιγμή κοροϊδεύετε τη νοημοσύνη μας!»

Tabloid Χτες

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα λεγόμενα του Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για τη σημαία την Παλαιστίνης

Σάλος με τον γιο της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ: Αγριες νύχτες, αλκοόλ και ατυχήματα

Tabloid Χτες

Μεγαλώνει η ανησυχία για τον Παξ, το «δύσκολο» παιδί της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ

Μαρία Κανελλοπούλου: «Ό,τι άφησε το τσιγάρο, ο κορονοϊός το αποτελείωσε», μου είπε ο πνευμονολόγος

Tabloid Προχτές

«Αν θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου, θα ήταν να μην καπνίσω»

Χρύσα Ρώπα: «Έπεσα σε λαμόγια και απατεώνες, έχω κάνει ντοκτορά στο ψέμμα»

Tabloid Προχτές

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την προσωπική της ζωή

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.