Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ο γάμος τους επιβεβαιώθηκε επίσημα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ντε Γκρες με δηλώσεις του στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, απάντησε για τον γάμο του Νικόλαου με την αγαπημένη του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Δημοσίευση 28/1/2025 | 12:51
«Όπως σας έχω πει, πάντα έρχομαι στην Ελλάδα. Ο γάμος τυχαίνει να γίνεται κι αυτός τώρα. Έχω κοστούμια. Μη μου κάνετε ερωτήσεις εμένα για τον γάμο, άλλον πρέπει να ρωτάτε. Εγώ είμαι ο αδελφός. Να πάτε να βρείτε τον αδελφό μου καλύτερα να τον ρωτήσετε», ανέφερε με ευγένεια ο Παύλος Ντε Γκρες.
«Δε νομίζω ότι είναι αγχωμένος ο Νικόλαος. Είμαι πανευτυχής με αυτό, νομίζω είναι πολύ χαρούμενος και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα ρωτήσετε στον ίδιο» πρόσθεσε, χωρίς να επιβεβαιώσει την ημερομηνία που φημολογείται ότι θα γίνει ο γάμος, δηλαδή στις 7 Φεβρουαρίου.
Σε ερώτηση για το αν θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο Παύλος Ντε Γκρες είπε: «Εγώ είμαι ο αδελφός του, δεν έχει πει τίποτα ακόμα. Σας ευχαριστώ πολύ»
Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω: