Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Φέντεζ: Απαντά στην Κιάρα Φεράνι μετά τους ισχυρισμούς ότι την απατούσε

Φέντεζ: Απαντά στην Κιάρα Φεράνι μετά τους ισχυρισμούς ότι την απατούσε

Στις αναρτήσεις του ο Fedez ισχυρίστηκε, ότι ποτέ δε σκέφτηκε να δώσει τέλος στον γάμο του με τη Φεράνι για χάρη της Μοντίνι και εξομολογήθηκε ότι πληρώνει για τα λάθη που έχει κάνει. Όπως εξήγησε, ήρθε κοντά με την Αντζέλικα Μοντίνι, την οποία γνώριζε πριν παντρευτεί τη Φεράνι, όταν ο γάμος τους περνούσε κρίση.

Δημοσίευση 2/2/2025 | 19:02

«Η ιδέα ότι σκεφτόμουν να αφήσω τη γυναίκα μου την ημέρα του γάμου μας για να φύγω στην άλλη άκρη της Ιταλίας είναι απλά γελοία. Διάλεξα την Κιάρα με πεποίθηση, την αγάπησα, την παντρεύτηκα χωρίς δισταγμό και μαζί χτίσαμε μια οικογένεια. Παρά τις διαφορές μας, θα είναι πάντα σημαντική για μένα, γιατί είναι η μητέρα των παιδιών μου», έγραψε.

Αναφερόμενος στην Αντζέλικα Μοντίνι, το πρόσωπο που φέρεται να ήταν η ερωμένη του, παραδέχτηκε πως τη γνώρισε μερικούς μήνες πριν από τον γάμο του, όμως απομακρύνθηκαν για να επικεντρωθούν στις ζωές τους.

«Ήρθαμε ξανά κοντά σε μια περίοδο προσωπικής δυσκολίας, χωρίς να υπάρχει κάποιο προσχεδιασμένο πλάνο, όταν ο γάμος μου είχε ήδη περάσει βαθιές κρίσεις που δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε, παρά τις προσπάθειές μας.

Όταν η Αντζέλικα αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση μας, μέσα στα πολλά λάθη που έκανα, μοιράστηκα σκέψεις με τον Φαμπρίτσιο Κορόνα και μια κοινή τους φίλη. Ήταν μια ανοησία σε μια στιγμή αδυναμίας και ευθραυστότητας, για την οποία πληρώνω τις συνέπειες, αλλά απορρίπτω κάθε θεωρία περί συνωμοσίας ή χειραγώγησης» γράφει.

Ο Φέντεζ τόνισε επίσης ότι προσπάθησε να σταματήσει τη διάδοση αυτών των ειδήσεων. «Αυτές οι φήμες μόνο κακό μου κάνουν και θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν τις προκάλεσα εγώ. Δεν ήμουν ποτέ άγιος, αλλά η προσωπική μας ζωή δεν μπορεί να γίνει αφορμή για τη δημιουργία αφηγήσεων ή για να αποπροσανατολιστεί η προσοχή από άλλα θέματα. Όλο αυτό δεν κάνει καλό σε κανέναν – ούτε στην Chiara, ούτε σε εμένα, ούτε στα υπόλοιπα εμπλεκόμενα πρόσωπα».

Τέλος, ο ράπερ ξεκαθάρισε πως θέλει να αφήσει πίσω του αυτό το κεφάλαιο. «Σήμερα βάζω μια τελεία. Έκανα λάθη, πλήρωσα, θα συνεχίσω να πληρώνω, αλλά ίσως έμαθα κάτι. Απομακρύνομαι από έναν τρόπο ζωής που δε μου ανήκει πια (και ίσως ποτέ δε μου ανήκε). Ξέρω πώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι: για χρόνια ήμουν μέρος του. Τώρα, όμως, σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Το υπόλοιπο το αφήνω σε όσους χρειάζονται αυτό το θέαμα. Στο εξής, επιλέγω την πραγματικότητα», κατέληξε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίνα Βλαχάκη για Διονυσίου: «Όταν τον γνώρισα ήταν και με μία άλλη γυναίκα» – «Πέρα από τη γυναίκα του;»

Tabloid Χτες

Ο έρωτάς τους, η σχέση και η κόντρα με τα παιδιά τους και οι λάθος σκηνές στην παράσταση για τη ζωή του

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φροντίστε οι νοικοκυρές που δουλεύουν για εσάς να έχουν ένσημα, ωράριο, μισθό»

Tabloid Χτες

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, σήμερα Δευτέρα 24/3, μετά τον σχολιασμό που δέχτηκε από παρουσιαστές και δημοσιογράφους στις πρωινές εκπομπές

Σοκάρει η εικόνα του Μπρους Γουίλις: Σπάνια εμφάνιση, άκρως μελαγχολικός

Tabloid Χτες

Ο ήρωας των ταινιών δράσης διαγνώστηκε με αφασία και άνοια

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Θέλω να έχω λεφτά για να ... μη δουλεύω»

Tabloid Χτες

«Η τεμπελιά είναι ευλογία, αν μπορείς να την κάνεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τη σχέση του με τα λεφτά

Το τραγικό τέλος της influencer «Bikini Hiker»: Πώς πάγωσε μέχρι θανάτου σφηνωμένη σε χαράδρα

Tabloid Προχτές

Τραγικό τέλος για τη «Bikini Hiker»: Πώς η influencer αναρριχήτρια με μαγιό της πάγωσε μέχρι θανάτου σφηνωμένη σε χαράδρα

Μαριάννα Τουμασάτου για τον Μάριο Αθανασίου: «Συμφωνώ μαζί του, να με φωνάξουν και εμένα στη ΓΑΔΑ να τους τα πω»

Tabloid Προχτές

Τι δήλωσε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου για τον συνάδελφό της

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

Tabloid Προχτές

«Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο», έλεγε, μέχρι που της έδειξαν το επίμαχο απόσπασμα

Μελίνα Νικολαΐδη: Τραγούδησε και μας θύμισε τη… Βανδή ‑ Την αποθέωσε το TikTok

Tabloid Προχτές

Η πολύ ωραία ερμηνεία της Μελίνας Νικολαΐδη

Τζάστιν Μπίμπερ: «Έχω θέματα με τον θυμό μου, θέλω να ...» ‑ Δείτε την ανάρτησή του

Tabloid Προχτές

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε τις ανησυχίες του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram

Η Έιμι Σούμερ παραδέχτηκε ότι λαμβάνει φάρμακα για απώλεια βάρους

Tabloid Προχτές

Η κωμικός μίλησε για την προσπάθειά της να χάσει κιλά, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.