Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Beatles: Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια»

Beatles: Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια»

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση ότι ετοιμάζει ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ για τους Beatles, ο Σαμ Μέντες αποκάλυψε λεπτομέρειες, ενώ επιβεβαίωσε πως οι Πολ Μέσκαλ, Χάρις Ντίκινσον, Μπάρι Κίογκαν και Τζόζεφ Κουίν θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια».

Δημοσίευση 1/4/2025 | 16:10

Συγκεκριμένα, ο Πολ Μέσκαλ θα ενσαρκώσει τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Χάρις Ντίκινσον τον Τζον Λένον, ο Μπάρι Κίογκαν τον Ρίνγκο Σταρ και ο Τζόζεφ Κουίν τον Τζορτζ Χάρισον. Ο Σαμ Μέντες, ανέβηκε στη σκηνή του Caesars Palace, κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2025 στο Λας Βέγκας, και παρουσίασε επίσημα τους τέσσερις πρωταγωνιστές του, αποκαλύπτοντας τον τίτλο του πρότζεκτ: «The Beatles: A Four-Film Cinematic Event». Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές βιογραφικές ταινίες αφιερωμένες στους Beatles, όπως αποκάλυψε η Sony. Οι ταινίες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν όλες τον Απρίλιο του 2028, θα επικεντρώνονται στον καθένα από τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος.

Beatles: Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια»
Πολ Μέσκαλ, Τζόζεφ Κουίν, Μπάρι Κίογκαν και Χάρις Ντίκινσον / Φωτογραφία: Ethan Miller/Getty Images

Ο κάθε τίτλος θα επικεντρώνεται σε ένα από τα τέσσερα «Σκαθάρια», με στόχο, όπως είπε ο σκηνοθέτης, «να τους κατανοήσουμε λίγο πιο βαθιά». Ο επικεφαλής της Sony Pictures, Τομ Ρόθμαν, χαρακτήρισε το εγχείρημα «την πρώτη κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρεται για binge-watching».

Δείτε το βίντεο

«Δεν κάνουμε απλώς μια ταινία για τους Beatles, κάνουμε τέσσερις», δήλωσε ο Μέντες. «Ίσως αυτή να είναι μια ευκαιρία να τους καταλάβουμε σε βάθος». Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως «οι Beatles άλλαξαν την τον τρόπο που αντιλαμβανόταν τη μουσική» και ότι προσπαθούσε εδώ και χρόνια να κάνει μια ταινία για αυτούς. «Είναι τιμή μου που αφηγούμαι την ιστορία του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών και ανυπομονώ να προκαλέσω την αντίληψη του τι σημαίνει "πάω σινεμά"», είχε πει το 2024 στο People.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο CinemaCon, ο σκηνοθέτης σημείωσε ότι η ιστορία των Beatles ήταν «πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε μία ταινία» και ότι δεν ήθελε να την αφηγηθεί μέσα από μια τηλεοπτική σειρά. Επιβεβαίωσε επίσης ότι οι τέσσερις ταινίες θα κυκλοφορήσουν σε κοντινές ημερομηνίες, υπογραμμίζοντας: «Ειλικρινά, χρειαζόμαστε μεγάλες κινηματογραφικές εμπειρίες για να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι του».

«Έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πούμε αυτή την επική ιστορία στη νέα γενιά. Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει ακόμη πολύ υλικό να εξερευνηθεί και νομίζω πως βρήκαμε πώς να το κάνουμε», ανέφερε ενώπιον του κοινού. Στην ίδια εκδήλωση, οι ηθοποιοί ερμήνευσαν στίχους από το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band και ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με έναν συντονισμένο θεατρικό χαιρετισμό, παραπέμποντας απευθείας στους Beatles.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι Beatles και η εταιρεία τους, Apple Corps, παραχωρούν πλήρη δικαιώματα για κινηματογραφική αφήγηση. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο Deadline πως η ιδέα των τεσσάρων ταινιών παρουσιάστηκε στη Sony λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2023 και ότι έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής. «Ο λόγος που ξεχώρισε η Sony έναντι άλλων προσφορών ήταν το πάθος του Τομ και της Ελίζαμπεθ Γκάμπλερ για την ιδέα και η δέσμευσή τους να προωθήσουν τις ταινίες κινηματογραφικά με καινοτόμο τρόπο», τόνισε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2025: Στο τελικό η Ελλάδα ‑ Αποθέωση για την Klavdia

Προχτές

Μαγική κορύφωση στο φινάλε της «Αστερομάτας»

Οι Metallica προκάλεσαν... σεισμό: 60.000 θαυμαστές δημιούργησαν «Metallica Quake»

Πριν 6 μέρες

Τρομερά πράγματα απ` τους Metallica, που ξεσήκωσαν 60.000 θεατές, οι οποίοι προκάλεσαν μικρές σεισμικές δονήσεις

Στη βρετανική Βουλή το Adolescence: «Το παρακολουθούμε σπίτι με τα παιδιά μου», είπε ο Στάρμερ

Πριν 8 εβδομάδες

Είναι πάρα πάρα πολύ καλό, είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός - Να προβληθεί η σειρά στη Βουλή, ζητούν οι δημιουργοί της

Βραβεία Oscar 2025: Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις – Αναλυτικά η λίστα με τους νικητές

Πριν 11 εβδομάδες

Το «Anora» κατάφερε να εξασφαλίσει 5 βραβεία στο σύνολο, με το τελευταίο να είναι αυτό της καλύτερης ταινίας.

Grammy 2025: Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, συγκινήσεις και ιστορικές νίκες

Πριν 15 εβδομάδες

Η Beyonce πρόσθεσε άλλη μία ιστορική διάκριση στο ενεργητικό της, κατακτώντας το βραβείο για το καλύτερο country αλμπουμ

Αγαπημένα ζευγάρια της οθόνης που λατρεύουμε μέχρι σήμερα

Πριν 15 εβδομάδες

Έρωτες που έγραψαν ιστορία και μας κάνουν να πιστεύουμε στη μαγεία της αγάπης!

Έρχονται οι Prodigy στην Ελλάδα

Πριν 16 εβδομάδες

Οι σπουδαίοι Prodigy επιστρέφουν στη χώρα μας για μια εμφάνιση στο Release Athens Festival

Χρυσές σφαίρες: Οι μεγάλοι νικητές και η συγκινημένη Demi Moore

Πριν 19 εβδομάδες

Σάρωσαν με τέσσερα βραβεία το «Shogun» και το «Emilia Perez», τρία πήρε το «The Brutalist»

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ και τον τίτλο της νέας ταινίας «Mission: Imppossible 8»

Πριν 27 εβδομάδες

Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου του 2025

50.000 άτομα που πήραν το «μαγικό χαρτάκι» για τους Oasis δεν θα μπορέσουν να τους δουν

Πριν 29 εβδομάδες

Η επιστροφή των Oasis θυμίζει όλη τους την πορεία: είναι γεμάτη ένταση, δράμα και γκρίνιες. Μόνο που τώρα γκρινιάζουν οι fans τους

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.