Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Το αγόρι που είναι εθισμένο στο γάλα των σκύλων!

Το αγόρι που είναι εθισμένο στο γάλα των σκύλων!

Δημοσίευση 30/7/2016 | 00:47

Ο 10χρονος Mohit Kumar από το Manaitand της Ινδίας, θηλάζει γάλα σκύλου από τότε που ήταν τεσσάρων ετών. Οι γονείς του βέβαια, προσπαθούν απεγνωσμένα να του κόψουν αυτή την συνήθεια, καθώς το αγόρι θηλάζει το γάλα αδέσποτων σκυλιών της πόλης. Μέχρι στιγμής όμως δεν το έχουν καταφέρει. Ο μικρός απογαλακτίστηκε στα δυο του, όμως όταν έγινε τέσσερα ανέπτυξε την παραπάνω περίεργη συνήθεια. Όπως είπε η μητέρα του, εκείνος έπαιζε με τα ζώα έξω και ξαφνικά τον είδε να θηλάζει ένα από αυτά. Πλέον, όποτε βρει την ευκαιρία το κάνει. Και οι σκυλίτσες της περιοχής όμως φαίνεται ότι τον συμπαθούν και τον ταΐζουν όποτε εκείνος θέλει.

Οι γονείς του, οι οποίοι ανησυχούν δεν του επιτρέπουν να παίζει έξω χωρίς επίβλεψη, καθώς φοβούνται ότι θα αρχίσει να ψάχνει για γάλα. Ούτε στο σχολείο δεν τον αφήνουν να πάει, φοβούμενοι μήπως η κατάσταση του χειροτερέψει. Τα περισσότερα θηλυκά σκυλιά στην πόλη του μικρού πάντως τον γνωρίζουν και τον αφήνουν να θηλάζει, όμως πρόσφατα μια σκύλα από άλλη περιοχή του επιτέθηκε όταν προσπάθησε να κάνει το ίδιο. Οι γονείς του τον έτρεξαν στο τοπικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο για φροντίδα και τώρα προσπαθούν να τον κρατήσουν μακριά από τη συνήθεια του, ώστε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον, όμως δυστυχώς όπως φαίνεται δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ο 10χρονος γεννήθηκε κωφάλαλος κάνει ακόμα πιο δύσκολη τα πράγματα για εκείνους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι κάνει το γάλα των σκύλων τόσο ελκυστικό σε αυτόν. Κάποιος φορές εκείνος τρέχει μακριά από τα ζώα, αλλά μόνον μετά από τις παρατηρήσεις γειτόνων που τον βλέπουν επί το έργο. Σύμφωνα με έναν ειδικό πάντως, το πρόβλημα με το γάλα των σκύλων είναι η λύσσα η οποία δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία των ανθρώπων αν κολλήσουν το μικρόβιο της, αλλά απειλείται η ζωή τους αν κάποιο σκυλί την έχει.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γυναίκα που έζησε για έναν χρόνο σύμφωνα με τη Βίβλο

Πριν 10 ώρες

Έγραψε την εμπειρία της σε βιβλίο

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Χτες

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Χτες

Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά, γένια και ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν

Στ. Τσιμτσιλή: «Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Αντωνά ‑ Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται!»

Χτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον χωρισμό του Αρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

Προχτές

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Προχτές

Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.