Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η Rosie Huntington‑Whiteley ποζάρει με μαγιό από τη δική της σειρά

Η Rosie Huntington‑Whiteley ποζάρει με μαγιό από τη δική της σειρά

Ένα γρήγορο πέρασμα από τη σελίδα της Rosie Huntington-Whiteley στο Instagram και είναι σαφές ότι το 36χρονο μοντέλο παραμένει πιστό στη less-is-more προσέγγισή του στο ντύσιμο.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/6/2023 | 12:45

To στιλ της Rosie περιλαμβάνει κομμάτια σε neutral αποχρώσεις και πολυτελή αξεσουάρ από τους κορυφαίους οίκους μόδας που αντανακλούν τον σύγχρονο μινιμαλισμό.

Αυτή της την αγάπη στην ήσυχη πολυτέλεια μάς έδειξε και πάλι, αυτή τη φορά μέσα από τη σειρά μαγιό την οποία δημιούργησε μαζί με τον brand Hunza G – του οποίου τις προτάσεις επιλέγει επί σειρά ετών για τις θερινές τις εμφανίσεις. Το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε τα νέα με μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram στα οποία την βλέπουμε να φορά η ίδια, ορισμένα από τα κομμάτια της συλλογής που έκανε σε συνεργασία με το Hunza G. Κομψά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό στην παλέτα του ροζ και του λευκού περιλαμβάνονται στη limited συλλογή που κυκλοφόρησε ακριβώς λίγο πριν από την ανανέωση της τσάντας παραλίας μας.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένες με την εταιρεία, η οποία μετρά επίσης τις Rihanna, Jessica Alba και Hailey Bieber στο διαρκώς αυξανόμενο μητρώο των διάσημων θαυμαστών της, το brand με έδρα το Λονδίνο ειδικεύεται σε μαγιό που σμιλεύονται από ένα χαρακτηριστικό ύφασμα με ραδβώσεις, γνωστό ως seersucker.

Η ίδια η Rosie Huntington είχε επιλέξει το 2019 ένα ολόσωμο κομμάτι σε ιβουάρ απόχρωση, από την εταιρεία Hunza G, το οποίο μετά τη δική της ανάρτηση έγινε sold out. Έκτοτε οι μετοχές της εταιρείας ανέβηκαν πολύ με το γνωστό μοντέλο να την προτιμά αρκετά συχνά.

Στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram βλέπουμε το promo video της συλλογής, στη λεζάντα του οποίου αναφέρεται: «Σε αυτή την πρώτη συνεργασία, η Rose Inc και η Hunza G συναντήθηκαν για μια limited συλλογή εννέα τεμαχίων με εμβληματικά μαγιό σε χρώματα εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις της Rose Inc (σ.σ την εταρεία που διευθύνει η Rosie Huntington-Whitley)».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.