Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η Μαρίνα Σάττι απαντά στα σχόλια για τα χασμουρητά: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»

Η Μαρίνα Σάττι απαντά στα σχόλια για τα χασμουρητά: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπο της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν στη Εurovision, έδωσε την απάντησή της.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 11/5/2024 | 11:15

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που μιλάει η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision, ενώ στη συνέχεια, κατεβάζει το κεφάλι της κάνοντας πως κοιμάται.

Η στάση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από το κοινό, που τόνισε πως η συμπεριφορά της είναι ιδιαίτερα προσβλητική για τη συνάδελφό της.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαρίνα Σάττι μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει: «Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».

Η Μαρίνα Σάττι απαντά πρώτη φορά για τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν


Τα αρνητικά σχόλια

Αρχικά, θεωρήθηκε πως η κίνηση της Μαρίνας Σάττι έγινε επίτηδες, προκειμένου να εκφράσει μια πολιτική θέση απέναντι στο Ισραήλ, λόγω των επιθέσεων στη Γάζα, πράγμα που δίχασε το κοινό της.

Μία γυναίκα από το εξωτερικό σχολίασε μάλιστα πως η συμπεριφορά της ήταν «ντροπή για την Ελλάδα και κάθε αξιοπρεπή Έλληνα», ενώ άλλος ανέφερε ότι φέρθηκε σαν «οξύθυμο παιδί».

Δείτε μερικά σχόλια:


Η απάντηση της ΕΡΤ

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν σήμερα να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα Σάττι δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν: «Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα, δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O George και η Amal Clooney ξέρουν το κόλπο για να μη μαλώνεις ποτέ με το σύντροφό σου

Eurovision Πριν 2 ώρες

Το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι ο γάμος τους είναι «το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή τους». «

Θανάσης Αλευράς: «Οι πρωινές εκπομπές είναι για συνταξιούχους και λεχώνες, βαριέμαι»

Eurovision Προχτές

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά μίλησε ο Θανάσης Αλευράς

Γέννησε η Παυλίνα Βουλγαράκη

Eurovision Προχτές

Σε πελάγη ευτυχίας η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της, που έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Μελίνα Ασλανίδου: Απέκτησα αγοραφοβία μετά το «The Voice»

Eurovision Πριν 3 μέρες

Το ξεπέρασα πια, αλλά στην αρχή τρόμαξα, συμπλήρωσε

Μάουρο Ικάρντι ‑ Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media

Eurovision Πριν 3 μέρες

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και η δεύτερη ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο τα είχε όλα

Ελένη Κοκκίδου: Η σπάνια εμφάνιση και η αλλαγή στην εικόνα της με ανανεωμένο hair look

Eurovision Πριν 3 μέρες

Η τεράστια αλλαγή της Ελένης Κοκκίδου

Παππά: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας της εγγονής της – «Θα το έχει για πάντα! Το αντιμετωπίζει εκείνη και ένα μωρό από το Περού»

Eurovision Πριν 3 μέρες

Το τάμα για τη μικρή, η εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση με τα ναρκωτικά και η προσωπική ζωή

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο: «Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους – Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου»

Eurovision Πριν 3 μέρες

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου την Πέμπτη 29 Μαΐου

Hailey Bieber: Πουλά την Rhode για 1 δισ. δολάρια

Eurovision Πριν 3 μέρες

Η πρώτη ανάρτηση της Χέιλι Μπίμπερ μετά την μεγάλη ανακοίνωση - «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Δήμος Αναστασιάδης: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού του με την Τζένη Θεωνά

Eurovision Πριν 4 μέρες

Η ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή στα social media

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν 5 χρόνια μαρτυρικά, έκλαιγα, πνιγόμουν!»

Eurovision Πριν 4 μέρες

Όσα αποκάλυψε για τα προηγούμενα χρόνια της ζωής της

Μέρα θλίψης για τη Δανάη Μπάρκα ‑ Το μήνυμα που ραγίζει καρδιές: «Σ` αγαπάμε ..»

Eurovision Πριν 5 μέρες

Μέρα αναμνήσεων για τη Δανάη Μπάρκα

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.