Μάουρο Ικάρντι ‑ Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media

Είναι από τα πλέον πολύκροτα διαζύγια της αθλητικής show biz και απ' ότι φαίνεται έχουμε ακόμη αρκετά να δούμε. Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι σε δικαστική αίθουσα στο Μιλάνο, μετά από μήνες γεμάτους σκάνδαλα, κατηγορίες και δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που επιβεβαίωσαν το τέλος της σχέσης τους.
Δημοσίευση 29/5/2025 | 20:39
Llegó Wanda en el Lamborghini Rosa... Me muero porque fue vestida como Amber Heard!!#MauroLibre #MauroIcardi pic.twitter.com/tmjgD2LbXd
— NanuDiaz (@Di4zNanu) May 28, 2025
Αυτή ήταν η δεύτερη ακρόαση που έγινε ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης (στην πρώτη είχε παρουσιαστεί μόνο ο Ικάρντι), διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και παρλο ξεκίνησε με φωνές και ένταση, κατέληξε με μια απρόσμενη στιγμή ηρεμίας, που εξέπληξε τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τους παρόντες μάρτυρες.
Καταρχήν η Γουάντα Νάρα έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο δικαστήριο με μία ροζ Λαμποργκίνι και φορώντας ένα ανδρικό κουστούμι παραπέμποντας στην ανάλογη εμφάνιση που είχε κάνει η Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης της με τον Τζόνι Ντεπ.
🚨 Mauro Icardi No pudo acreditar el ADULTERIO y el DIVORCIO seria de comun acuerdo.
— Wanda Fama (@WandaNaraFann) May 28, 2025
Tambien pidio la TENENCIA de sus hijas, y la jueza le dijo que NO eso lo tiene que ver en la ARGENTINA pic.twitter.com/GPUVhAcX3d
Κι αυτές οι επιλογές της πρώην συζύγου του δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Ικάρντι ο οποίος τη... γλέντησε κανονικά μέσω των social media.
«Σε ένα μήνα θα μας δεις σε ένα ροζ Lamborghini, Johny. Vamos!», έγραψε σε στόρι στο Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία (προϊόν AI) που τον εμφανίζει δίπλα, δίπλα με τον σταρ του Χόλιγουντ, ενώ στο επόμενο στόρι εμφανίζει μόνο του στον Ντεπ με υψωμένη τη γροθιά του μετά τη δικαστική του νίκη.
Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media
Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media
Στα επόμενα δύο στόρι όμως ο Ικάρντι έκανε ευθεία επίθεση προς τη σύζυγο του.
«Ποτέ κανείς δεν έχει ερμηνεύσει τόσο καλά ένα... look. Η έμπνευση από μια 'χαμένη', μυθομανή και χειραγωγό της αλήθειας», έγραψε κάτω από της φωτογραφίες της κλαμένης Χερντ φωτογραφίζοντας τη πρώην σύζυγο του.
Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media
Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media
Κι όλα αυτά έγιναν αφού στο φινάλε της τρίωρης δικαστικής διαμάχης οι δύο τους βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο και φαινόταν να κυριαρχεί η ηρεμία.
Το ακριβώς αντίθετο απ' τα όσα έγιναν εντός της αίθουσας όπου τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν: Το μοίρασμα της περιουσίας, η ρύθμιση της κοινής επιμέλειας των παιδιών και η διατροφή για τα δύο κορίτσια που έχει αποκτήσει το ζευγάρι.
Ο παίκτης της Γαλατάσαραϊ ζήτησε από το δικαστήριο να εξεταστεί εάν πρέπει να καταβάλλει διατροφή στην πρώην σύζυγό του, ενώ η Γουάντα φέρεται να ζήτησε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα για τα έξοδα των παιδιών.
Ο Ικάρντι ζήτησε να πάρει αυτός την επιμέλεια των θυγατέρων τους, θέλοντας να τις φέρει στην Τουρκία, με την Νάρα, που εδώ και έναν χρόνο ζει ξανά στην Αργεντινή, να μην συναινεί.
Η μεγαλύτερη ένταση προκλήθηκε όταν οι δικηγόροι του Ικάρντι παρουσίασαν βίντεο που, σύμφωνα με φήμες, δείχνει τη Γουάντα σε πράξη απιστίας με τον Κεϊτά Μπαλντέ κι εκεί η τηλεπερσόνα φέρεται να αντέδρασε αρχικά με οργή πριν ξεσπάσει σε κλάματα.
Η επόμενη (τρίτη) ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, ενώ η τελική απόφαση για το διαζύγιο αναμένεται στις αρχές του 2026 — εκτός αν επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός νωρίτερα.
Το φοβερό είναι ότι στο Μιλάνο βρίσκεται και ο Μάξι Λόπεζ, πρώην σύζυγος της Γουάντα (ο οποίος την... έχασε από τον «προστατευόμενο» του Μάουρο Ικάρντι), που ζει πλέον στην Ελβετία.
Το πρώην ζευγάρι δείπνησε μαζί με φίλους όπου τους εντόπισαν παπαράτσι, αλλά κανείς δεν έκανε δηλώσεις.