Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Χρύσα Ρώπα: «Ξέρω γιατί ήμουν 7 χρόνια εκτός, αλλά δε θέλω να μιλήσω γι` αυτό ..»

Χρύσα Ρώπα: «Ξέρω γιατί ήμουν 7 χρόνια εκτός, αλλά δε θέλω να μιλήσω γι` αυτό ..»

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από το θέατρο τα προηγούμενα επτά χρόνια.

Δημοσίευση 18/3/2025 | 14:35

Η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», το πρωί της 18ης Μαρτίου, και θα συμμετάσχει στην παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας «Θελεστίνα», εξήγησε ότι γνωρίζει γιατί δεν συμμετείχε σε θεατρικές παραγωγές, αλλά δε θέλησε να πει τον λόγο.

Αναφερόμενη στην καλλιτεχνική της διαδρομή, η Χρύσα Ρώπα διευκρίνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα «όχι» που έχει πει, ενώ τόνισε ότι το γεγονός πως έχει άποψη και την εκφράζει, της έχει κοστίσει επαγγελματικά. Παρόλα αυτά, δηλώνει τυχερή για όσα της έφερε η ζωή. «Δε νιώθω καθόλου αδικημένη από τη ζωή, αλλά πολύ τυχερή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξή της Χρύσας Ρώπα

χχχχχχχχχχχχχχχ

Η Χρύσα Ρώπα εξήγησε πως γνωρίζει πολύ καλά γιατί απουσίαζε από το θέατρο, αλλά δε θέλησε να πει τον λόγο. Ειδικότερα, ανέφερε: «Δε με ενδιέφερε ποτέ η υστεροφημία. 20 χρονών έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω αλλάξει. Είμαι αφελής και βλακωδώς αισιόδοξη», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε λάθη. Η κουλτούρα του να μην κάνουμε λάθη είναι λάθος. Ξέρω γιατί ήμουν εκτός θεάτρου επτά χρόνια, αλλά δε θέλω να το πω. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την απασχολεί το ζήτημα του βιοπορισμού και παραδέχτηκε ότι, αν χρειαζόταν, δε θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού: «Το όνειρό μου είναι να μπορώ να ζω από τη δουλειά μου. Με απασχολεί το βιοποριστικό και δεν είμαι η μοναδική, όλη την Ελλάδα απασχολεί αυτό. Δε σκέφτομαι να κάνω άλλη δουλειά στα 69 μου. Ευτυχώς, η Φόνσου έκανε το σπίτι του ηθοποιού. Θα πήγαινα να ζήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Η Χρύσα Ρώπα εξήγησε επίσης ότι το γεγονός πως έχει άποψη, της έχει κοστίσει επαγγελματικά. Όπως είπε: «Στη ζωή μου το πλήρωσα που είχα άποψη. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα σε μία δουλειά. Όταν ένιωσα ότι προσβλήθηκα πήρα την τσαντούλα μου και έφυγα και το πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά. Δεν είμαι εκρηκτική, είναι “χτισμένο” αυτό που είμαι, μελετημένο. Την ξέρω τη συνέπεια αυτού που θα κάνω. Δε νιώθω καθόλου αδικημένη από τη ζωή, αλλά πολύ τυχερή».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μπουγέλωσαν» τον Σπανούλη και του... κατέστρεψαν τα Dior παπούτσια

Σήμερα

Ο Έλληνας προπονητής θα πάει σε δεύτερο ευρωπαϊκό Final 4

Liam Payne: H πρώην σύντροφός του, Cheryl, κληρονομεί την περιουσία του αξίας 32,3 εκ. δολαρίων

Σήμερα

Ο τραγουδιστής των One Direction πέθανε χωρίς να αφήσει διαθήκη

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού»

Σήμερα

«Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Σήμερα

Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος

Σήμερα

«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»

Ξεσπά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Σήμερα

Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά την εξομολόγησή της

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Χτες

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής θα γίνουν γονείς

Στο δικαστήριο η τραγουδίστρια των Sugababes ‑ Υποστηρίζει ότι ο πρώην της την κακοποιούσε και ότι έλεγχε τι τρώει και τι φοράει

Χτες

Η Κίσα Μπιούκαναν κατηγορεί τον Τάιγουο Λίο Ατιένο για «εκστρατεία τρόμου και κακοποίησης»

Μελέτη: Η αποκάλυψη για το Mega Καλημέρα με αφορμή την Μπάρκα – «Εγώ ήμουν στην τηλεόραση για να κάνω την παρουσιάστρια»

Χτες

«Είχαμε εκπομπή, μόλις είχαμε τελειώσει και ο διευθυντής μας, μας το ανακοίνωσε»

Χρήστος Μάστορας: Νέα ανάρτηση με υπονοούμενα μετά τη συναυλία στη Χειμάρρα

Χτες

Ο Χρήστος Μάστορας πραγματοποίησε μια ανάρτηση όλο νόημα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη συναυλία που έδωσε στη Χειμάρρα

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.