Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Μαρίνα Σάττι: «Οι δημοσιογράφοι πήραν τη μητέρα μου τηλέφωνο όταν πέθανε ο μπαμπάς μου και χωρίς να το ξέρει…»

Μαρίνα Σάττι: «Οι δημοσιογράφοι πήραν τη μητέρα μου τηλέφωνο όταν πέθανε ο μπαμπάς μου και χωρίς να το ξέρει…»

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία, από τη στιγμή που αποφάσισε να βρεθεί στο πλατό του, αφού δεν θέλει να απασχολεί με τη ζωή της, παρά μόνο με την καριέρα της και δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους δημοσιογράφους.

Δημοσίευση 26/5/2025 | 10:36

Για πρώτη φορά λοιπόν, πρόκειται να μιλήσει ανοιχτά τόσο για την συμπεριφορά της απέναντι στους ρεπόρτερ, αφού πολλές φορές που την έχουν συναντήσει, τρέχει να φύγει και να κρυφτεί, με πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Επίσης, θα αναφερθεί ανοιχτά στην Eurovision και στο bullying που την έχουν κατηγορήσει πως έκανε στην Ισραηλινή τραγουδίστρια, ένα γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει και η ίδια λέγοντας πως η Μαρίνα Σάττι ήταν αηδιαστική.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τα όσα έχει ακούσει

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους δημοσιογράφους. Το να παίρνουν τηλέφωνο τη μαμά μου όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και όλο αυτό ηχογραφήθηκε και το έπαιξαν στην τηλεόραση χωρίς να το ξέρει. Υπάρχουν και κάποια όρια. Και επειδή ανέφερες το θέμα της Eurovision πέρσι, αυτό το αφήγημα ότι ας πούμε έκαναν σε ένα κορίτσι, αυτό με στεναχώρησε περισσότερο από όλα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο trailer του The 2night show.

Η απάντηση στις εκπομπές και στα αρνητικά σχόλια

Η Μαρίνα Σάττι φωτογραφήθηκε για τη Vogue και παραχώρησε μια από καρδιάς συνέντευξη. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2024, μίλησε για τις φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των σχολιασμών.

«Δεν με τρομάζει πια η έκθεση. Δεν μπορώ, όμως, να ακολουθήσω αυτό το παιχνίδι όπου κάθε φράση γίνεται τίτλος, κάθε σιωπή παρεξηγείται και κάθε λέξη “αναλύεται” ανεξέλεγκτα. Εγώ μάλλον δεν μπορώ να γίνω η “κανονική” pop star που συμβιβάζεται και δεν ενοχλεί. Ας πούμε ότι είμαι η “προβληματική” pop star της καρδιάς σας! (γελάει). Είμαι όπως είμαι, και θα συνεχίσω να αντιστέκομαι σε οτιδήποτε δεν μου ταιριάζει. Να σου πω και κάτι παραπέρα; Ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Έχω συνειδητοποιήσει ότι, τις περισσότερες φορές, ίσως εγώ είμαι ο κόσμος που μιλάει εναντίον μου. Ο πιο αυστηρός γονιός με το υψωμένο δάχτυλο πολλές φορές ζει μέσα μας. Δεν είναι το “έξω” που πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι το “μέσα” σου», απάντησε χαρακτηριστικά.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ivan Greko: Η πρώτη αντίδραση του τράπερ όταν άκουσε ότι πάει φυλακή

Χτες

Πώς αντέδρασε ο τράπερ όταν ενημερώθηκε από την ανακρίτρια για την προφυλάκισή του

Μελίνα Ασλανίδου: Απέκτησα αγοραφοβία μετά το «The Voice»

Χτες

Το ξεπέρασα πια, αλλά στην αρχή τρόμαξα, συμπλήρωσε

Μάουρο Ικάρντι ‑ Γουάντα Νάρα: Ένταση με τα λεφτά, δάκρυα με το απαγορευμένο βίντεο και... γλέντι στα social media

Χτες

Το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και η δεύτερη ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο τα είχε όλα

Katy Perry: Έσπασε το σουτιέν της σε συναυλία ‑ «Δεν πληρώσατε αρκετά για να με δείτε γυμνή»

Χτες

Ένας τεχνικός πλησίασε την τραγουδίστρια για να επιλύσει το μικρό τεχνικό πρόβλημα

Παππά: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας της εγγονής της – «Θα το έχει για πάντα! Το αντιμετωπίζει εκείνη και ένα μωρό από το Περού»

Χτες

Το τάμα για τη μικρή, η εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση με τα ναρκωτικά και η προσωπική ζωή

Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο: «Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους – Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου»

Χτες

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου την Πέμπτη 29 Μαΐου

Δήμος Αναστασιάδης: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού του με την Τζένη Θεωνά

Προχτές

Η ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή στα social media

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν 5 χρόνια μαρτυρικά, έκλαιγα, πνιγόμουν!»

Προχτές

Όσα αποκάλυψε για τα προηγούμενα χρόνια της ζωής της

Ταξίδι ελπίδας για τον Μουγκοπέτρο – Τεχνητά μέλη από την Αμερική αλλάζουν τη ζωή του

Πριν 3 μέρες

Ο δρόμος προς την αποκατάσταση φαίνεται να ανοίγει σταδιακά για τον μουσικό Αρη Μουγκοπέτρο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά το Πάσχα από έκρηξη κροτίδας στο χέρι του

Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι κοντά στα 50, κάνω μεσοθεραπείες και ...»

Πριν 3 μέρες

Η booker μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της και το πέρασμα του χρόνου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.