Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Έκανε spoiler μεγατόνων για τον Αγιο έρωτα

Το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουνίου, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε ως καλεσμένος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την παράσταση που θα παίζει φέτος το καλοκαίρι, αλλά και για τον Άγιο έρωτα, που σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται για φέτος.

Δημοσίευση 13/6/2025 | 14:49

Η συνέντευξη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στο Super Κατερίνα

«Παρακαλάω όλη τη χρονιά!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μόλις τον είδε, εξηγώντας πως προσπαθούσε να τον συναντήσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο δεν μπορούσε λόγω του φορτωμένου του προγράμματος, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πώς τα προλαβαίνει όλα:

«Προλαβαίνω με πειθαρχία, δε γίνεται διαφορετικά. Είναι επιλογή μου να δώσω προτεραιότητα σε κάποια πράγματα. Όλα μαζί δε γίνονται. Όταν έχεις πολύ μέτρο σε όλα, κάτι μέτριο συμβαίνει, οπότε εστιάζεις σε κάτι».

Έπειτα, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του ALPHA, εξομολογήθηκε: «Όλοι φέρουμε μέσα μας και το καλό και το κακό και το σκοτεινό. Ο πατέρας Νικόλαος έχει κακό, αλλά το πολεμάει. Στο φινάλε της σεζόν, δεν μπορώ να σας πω αν θα δούμε μαζί τη Χλόη και τον πατέρα Νικόλαο. Εγώ θέλω να είναι μαζί. Μπορώ να σας πω ότι θα κάνει όλες τις ενέργειες για να είναι μαζί, αλλά…».

Για τον κακό της υπόθεσης, που όλοι περιμένουν επιτέλους να τον δουν να πληρώνει για τις πράξεις του, αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να σας πω αν θα μπει φυλακή φέτος. Θα πληρώσει με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο! Νομίζω θα συνεχίσει να υπάρχει του χρόνου. Αλλά σίγουρα το κοινό θα νιώσει μία ηθική δικαίωση».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν θα μαθευτεί ότι η Δώρα και η Χλόη είναι αδερφές, απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω. Αν μιλήσω γίνεται καταστροφή. Οπότε προτιμώ να μη μιλάω, γιατί είναι σαν να προδίδω τη δουλειά πολλών ανθρώπων» – δείτε εδώ ωστόσο το αποκλειστικό μας για το μέλλον της Χριστίνας στο σίριαλ.

Και έπειτα ανέφερε: «Δεν άλλαξε η σχέση μου με τη θρησκεία λόγω της σειράς. Πηγαίνω στην εκκλησία τα Χριστούγεννα, τον 15 Αύγουστο, τη μεγάλη εβδομάδα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ανεξάρτητα όντα που δεν έχουν σχέση με κανέναν άλλο. Είμαστε κύτταρα, κοινά, ενός ανώτερου όλου. Αν θέλουμε να το πούμε Θεό, σύμπαν… είναι κάτι κοινό, το οποίο υπάρχει παντού».

Όσον αφορά στα σχόλια που μπορεί να γράφουν για εκείνον στα social media, δήλωσε: «Δε διαβάζω σχόλια στα social media. Δεν έχω X/Twitter γιατί είναι απρόσωπο και δίνει ο καθένας όσκαρ στον εαυτό του. Δεν έχω και τον χρόνο. Με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου και να νιώθει ο τηλεθεατής ότι αξίζει τον χρόνο μου. Με ευχαριστούν που τους κρατάω παρέα και μου λένε ότι με αγαπάνε. Με φωνάζουν πάτερ».

Και με αφορμή την επιτυχία της σειράς, σημείωσε: «Ο Άγιος έρωτας ήταν να βγαίνει 3 φορές την εβδομάδα και βγαίνει 5. Δεν έγινε καμία έκπτωση, μπήκε και 3ο συνεργείο».

Στο τέλος, δήλωσε για την υποκριτική γενικότερα: «Δεν υπάρχει τηλεόραση χωρίς θέατρο για έναν ηθοποιό. Αν εφησυχαστείς, παίζεις λίγο αυτιστικά. Αν πεις ότι “το έχω”, πάει τελείωσε!».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίθρα Λυκουρέζου: Αποκάλυψη σοκ – «Έμπαινε στο δωμάτιό μου, τριβόταν…»

Σήμερα

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε η Αίθρα Λυκουρέζου μέσα από τα βιντεάκια που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok

Μαρίνα Σάττι: Η έντονη ενόχλησή της στην τελευταία της συναυλία – «Δεν ψήνεσαι ε; Γιατί δε φεύγεις;»

Σήμερα

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στο Fiesta Voio 2025, στη Σιάτιστα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της

Καίτη Γαρμπή: «Θα φάνε μια μήνυση που θα είναι όλη δική τους!»

Χτες

Έξαλλη με βίντεο τεχνητής νοημοσύνης - Προειδοποιεί με νομικές ενέργειες για τη χρήση της εικόνας της

Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω `ξεγυμνωθεί` μπροστά στην Αέλια, λέγοντας πράγματα που δεν ξέρω αν έπρεπε να της τα πω»

Χτες

Μια εφ` όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη

Τζένιφερ Ανιστον: Οι αγκαλιές και το μασάζ με τον νέο της σύντροφο σε θαλαμηγό στη Μαγιόρκα

Χτες

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη διάσημη ηθοποιό με τον Τζιμ Κέρτις σε τρυφερές στιγμές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η τρυφερή αγκαλιά στο νεογέννητο αγγελούδι της μέσα στο μαιευτήριο

Χτες

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει την κάθε στιγμή με το νεογέννητο αγγελούδι της

Στο Φισκάρδο η Kylie Jenner – Διακοπές με φόντο το Ιόνιο

Χτες

Eθεάθη στο εστιατόριο της Τασίας, χαλαρή και χαμογελαστή

Η Κάιλι Τζένερ κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά

Προχτές

Ο φακός απαθανάτισε την τηλεπερσόνα σε εστιατόριο στο Φισκάρδο

Αθηνά Οικονομάκου: Ανεβάζει τον υδράργυρο στις Μαλδίβες με μπικίνι και πόζες σε εξωτικές παραλίες

Προχτές

Εντυπωσιακή η Αθηνά Οικονομάκου στις Μαλδίβες, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μπρούνο Τσερέλα

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.