Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιώργος Λιάγκας: «Κακώς έπαιξα το θέμα» ‑ Το τετ α τετ με τη Βανδή

Γιώργος Λιάγκας: «Κακώς έπαιξα το θέμα» ‑ Το τετ α τετ με τη Βανδή
gliagas

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε on air την αποκατάσταση των σχέσεών του με τη Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της «κόντρας» τους μετά το θέμα με το περιπολικό και το τετ α τετ τους στο πάρτι του Ηλία Κοκοτού.

Δημοσίευση 12/10/2026 | 19:25

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2026 ότι τα βρήκε με τη Δέσποινα Βανδή, μετά από το τετ α τετ που είχαν στο πάρτι γενεθλίων του Ηλία Κοκοτού. «Την είχα στεναχωρήσει και γι' αυτό ακριβώς δεν μιλούσαμε», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής, αναγνωρίζοντας ότι «κακώς έπαιξα το θέμα» με το περιπολικό, και κατέληξε: «Και χθες το λήξαμε».

Οι σχέσεις τους είχαν παγώσει μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης με το περιπολικό, την οποία είχε αναδείξει πέρσι η εκπομπή του. «Δεν μιλούσα με τη Δέσποινα Βανδή. Γιατί θυμάσαι το θέμα με το περιπολικό πέρσι που είχαμε αναδείξει από την εκπομπή;», είπε ο Λιάγκας.

Λιάγκας για Βανδή: «Ήταν μια παράπλευρη απώλεια»

«Δεν είχαμε βρεθεί βέβαια για να μιλήσουμε είναι η αλήθεια, αλλά δεν μιλούσαμε. Είχαν παγώσει οι σχέσεις μας και χθες… Άκου, θα σου πω κάτι. Δεν έχω βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με τη Δέσποινα. Ακόμα και τότε είχα πει ότι η Δέσποινα δεν φταίει σε τίποτα. Το είχα πει εκατό φορές», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Είχα πει ότι η αστυνομία έκανε λάθος τότε και η Δέσποινα που δεν ήθελε να ξέρει, μπήκε μέσα. Όμως αυτό που μένει γύρω γύρω είναι ότι ο Λιάγκας τα έβαλε με τη Βανδή. Κανείς δε θα πει την αλήθεια ότι ο Λιάγκας τα έβαλε με την αστυνομία. Η Βανδή ήταν μια παράπλευρη απώλεια. Κακώς όμως η Βανδή στοχοποιήθηκε. Και επειδή το 'ξερα ίσως ότι θα γίνει αυτό, κακώς έπαιξα το θέμα. Το δέχομαι. Έτσι; Δεν στοχοποίησα ποτέ τη Δέσποινα. Μα δεν πουλάει ο Λιάγκας τα έβαλε με την αστυνομία».

«Την εκτιμώ πάνω από όλα και την αγαπώ πολύ»

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι η εκτίμηση ανάμεσά τους παρέμεινε ανέπαφη παρά την απόσταση: «Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν κάνει πάρα πολύ παρέα, έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά 4 – 5 φορές, έχουν βρεθεί και έξω αρκετές φορές και έχουν υπάρξει φίλοι, όχι κολλητοί, αλλά φίλοι και με εκτίμηση, κάποια στιγμή όταν φεύγει τα βρίσκουν».

«Και θέλω να πω ότι η Δέσποινα ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που παρότι δεν κάνω καθημερινή παρέα μαζί τους, την εκτιμώ πάνω από όλα και την αγαπώ πολύ. Και χθες το λήξαμε», πρόσθεσε.

Η στάση της εκπομπής για τον Μπισμπίκη

Τέλος, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη στάση που είχε κρατήσει η εκπομπή του σε παλαιότερη υπόθεση που αφορούσε τον σύντροφο της τραγουδίστριας, τον Μπισμπίκη.

«Νομίζω ότι έχει εκτιμηθεί και το γεγονός ότι όταν όλη η Ελλάδα σταύρωνε τον Μπισμπίκη από αυτή εδώ την εκπομπή, παίρνοντας μια αντιδημοφιλή στάση τότε είπαμε εντάξει, δεν είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που μπορεί να έχει πιει ένα ποτηράκι παραπάνω και να πάρει παραμάζωμα τρία αυτά. Λάθος όλη η υπόθεση», σημείωσε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Πολίτη: Το καρφί για «λογαριασμούς εκατομμυρίων» ‑ «Ανθρωποι που έχουν αποκτήσει σχεδόν τα πάντα ...»

Χτες

Η δημοσιογράφος δεν ανέφερε ονόματα, όμως η ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της φαίνεται να συνδέεται με τον «πόλεμο» της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

RJ Mitte: Οι τελευταίες φωτογραφίες με συμπρωταγωνιστή του Breaking Bad πριν φύγει

Χτες

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία πέθανε στα 34 του στο Τέξας. Ξένα μέσα μεταδίδουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή.

Αννα Βίσση: Η ατάκα για τον Καρβέλα στο TikTok που «ανάβει» την κόντρα

Χτες

Με το τραγούδι «Κόντρα» απαντά η τραγουδίστρια στον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος ανέκτησε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του από την «Αυτοδιαχείριση».

Αννα Βίσση: Η φράση για τον Καρβέλα στο βίντεο με το «Κόντρα» που αναδημοσίευσε

Προχτές

Η πρώτη κίνηση της τραγουδίστριας στα social media μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη με τον Νίκο Καρβέλα σχολιάστηκε στο «Studio στις 3» από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κόντρα Σοφία Βεργκάρα ‑ Τζο Μανγκανιέλο; «Να θυμάστε, παιδιά, όταν έχετε να κάνετε με έναν ναρκισσιστή» ‑ Η απάντηση on air

Προχτές

Η ανάρτηση του γιου της ηθοποιού, Μανόλο Γκονσάλες Βεργκάρα, έφτασε μέχρι τη συνέντευξη για τα απομνημονεύματα «Bloodlines», όπου ο ηθοποιός περιγράφει τη μάχη του με αυτοάνοσο νόσημα.

Μπίλι Κρίσταλ: «Δεν Τον εμπιστεύομαι πια» ‑ Η εξομολόγηση μετά τη φωτιά και τον Ράινερ

Προχτές

Στο CBS Sunday Morning ο 78χρονος κωμικός εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλά στον Θεό και πώς η νέα του παράσταση «860» στο Broadway τον βοηθά να πενθήσει.

Γιώργος Λιάγκας: «Κακώς έπαιξα το θέμα» ‑ Το τετ α τετ με τη Βανδή

Προχτές

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε γιατί πάγωσαν οι σχέσεις του με τη Δέσποινα Βανδή μετά το θέμα με το περιπολικό και πώς τα βρήκαν στα γενέθλια του Ηλία Κοκοτού.

Νίκος Καρβέλας: Βίντεο με τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο σπίτι του – Η φράση που επανέλαβε

Προχτές

Το απόσπασμα μεταδόθηκε από το Action24 και το «Χαμογέλα και πάλι», ενώ το περιβάλλον του συνθέτη είχε διαψεύσει στον ΣΚΑΪ κάθε επεισόδιο κατά την επίδοση του εγγράφου.

Ναταλία Γερμανού για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ σε Καρβέλα: «Ποιος το διέρρευσε;» ‑ Η υποψία της

Πριν 3 μέρες

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε on air τη διαμάχη Νίκου Καρβέλα και Αννας Βίσση, καθώς οι φορολογικές δηλώσεις του ζευγαριού μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Αντί για γηροκομείο, σπίτι 280.000 δολαρίων στον κήπο: Η λύση της 72χρονης Κάθι Σβαρτς

Πριν 3 μέρες

Μετά από μια υπόσχεση στον σύζυγό της, το ζευγάρι μετακόμισε από 334 σε 102 τ.μ. και έχτισε ανεξάρτητη κατοικία για μελλοντικό φροντιστή.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.