Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Κόντρα Σοφία Βεργκάρα ‑ Τζο Μανγκανιέλο; «Να θυμάστε, παιδιά, όταν έχετε να κάνετε με έναν ναρκισσιστή» ‑ Η απάντηση on air

Κόντρα Σοφία Βεργκάρα ‑ Τζο Μανγκανιέλο; «Να θυμάστε, παιδιά, όταν έχετε να κάνετε με έναν ναρκισσιστή» ‑ Η απάντηση on air
Britt Bellamy / Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Ο Τζο Μανγκανιέλο απάντησε στο «CBS Mornings» στις αιχμές της Σοφίας Βεργκάρα περί «ναρκισσιστή άνδρα», μετά τις αποκαλύψεις του για τον γάμο τους στο βιβλίο του «Bloodlines».

Δημοσίευση 12/10/2026 | 20:19

Ο Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello) απάντησε on air στις αιχμές της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βεργκάρα (Sofía Vergara), η οποία αναδημοσίευσε στα social media μια ανάρτηση για τους «ναρκισσιστές άνδρες». «Πιστεύω ότι όποιος λέει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να διαβάσει το βιβλίο και να καταλάβει περί τίνος πραγματικά πρόκειται, γιατί δεν αφορά αυτό το θέμα. Αφορά όσα υπέφερα», δήλωσε στο «CBS Mornings».

Ο 49χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον γάμο τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, κάλεσε όσους τον επικρίνουν να διαβάσουν πρώτα το βιβλίο του, τονίζοντας ότι στόχος του δεν είναι να κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά να περιγράψει όσα βίωσε.

Η ερώτηση της Γκέιλ Κινγκ στο «CBS Mornings»

Ο Μανγκανιέλο εμφανίστηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στην εκπομπή «CBS Mornings» για να παρουσιάσει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Bloodlines», στα οποία αναφέρεται στη μάχη του με ένα αυτοάνοσο νόσημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ (Gayle King) τον ρώτησε για μια πρόσφατη ανάρτηση της πρώην συζύγου του στο Instagram.

Η 54χρονη ηθοποιός είχε αναδημοσιεύσει ένα γράφημα που συνέκρινε τη συμπεριφορά ενός «καλού άνδρα» με εκείνη ενός «ναρκισσιστή άνδρα». Την αρχική ανάρτηση είχε κάνει ο 35χρονος γιος της, Μανόλο Γκονσάλες Βεργκάρα (Manolo González Vergara). Κάτω από το γράφημα αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Να θυμάστε, παιδιά, όταν έχετε να κάνετε με έναν ναρκισσιστή, δεν έχει σημασία πόσα κάνετε γι' αυτόν, γιατί θα σας κρατά κακία γι' αυτά και τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό. Και με κάποιον τρόπο θα προσπαθεί πάντα να σας παρουσιάσει ως τον κακό της υπόθεσης».

Αναφερόμενη στην ανάρτηση της Βεργκάρα, η Κινγκ είπε στον Μανγκανιέλο: «Ο γιος της δημοσίευσε κάτι σχετικά με το τι συμβαίνει όταν έχεις να κάνεις με έναν ναρκισσιστή άνδρα, και εκείνη έκανε like στην ανάρτηση. Φαίνεται ουσιαστικά να λένε ότι, ναι, είναι τρομερό αυτό που σου συνέβη, αλλά στην πραγματικότητα είσαι ναρκισσιστής. Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτό;».

Τότε, ο ηθοποιός απάντησε: «Πιστεύω ότι όποιος λέει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να διαβάσει το βιβλίο και να καταλάβει περί τίνος πραγματικά πρόκειται, γιατί δεν αφορά αυτό το θέμα. Αφορά όσα υπέφερα». Όπως εξήγησε, το «Bloodlines» είναι ένα βιβλίο για «την επιβίωση αλλά και την ελπίδα».

Τι γράφει για τον γάμο με τη Σοφία Βεργκάρα στο «Bloodlines»

Στο βιβλίο του, ο Μανγκανιέλο περιγράφει το τέλος του επταετούς γάμου του με τη Βεργκάρα, σημειώνοντας ότι τα συμπτώματα της ασθένειάς του άρχισαν να εμφανίζονται λίγο μετά τον γάμο τους, το 2015. Ο ηθοποιός γράφει ότι η ασθένειά του είχε ως αποτέλεσμα ο γάμος τους να «στερηθεί εντελώς κάθε συναίσθημα». Ισχυρίζεται ότι η Βεργκάρα αρνούνταν να τον αγκαλιάσει, ενώ κορόιδευε και το κατοικίδιό του, ένα σκυλάκι ράτσας τσιουάουα.

Η Βεργκάρα είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο γάμος τους έληξε εξαιτίας της διαφωνίας τους σχετικά με την απόκτηση παιδιών. Το 2024 είχε εξηγήσει: «Ο σύζυγός μου ήταν νεότερος. Ήθελε να αποκτήσει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω μητέρα σε μεγάλη ηλικία... Αισθάνομαι ότι αυτό δεν θα ήταν δίκαιο για το παιδί. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά δεν είναι πια κάτι που θέλω για τον εαυτό μου».

Εκείνη την περίοδο, ο Μανγκανιέλο είχε διαψεύσει ότι το θέμα των παιδιών ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Στο βιβλίο του, μάλιστα, αναφέρει ότι η μάχη του με το αυτοάνοσο νόσημα ήταν εκείνη που τον οδήγησε στην απόφαση να μην επιδιώξει να γίνει πατέρας.

«Λέω την αλήθεια, ακόμη κι όταν είναι επώδυνη»

Σε συνέντευξή του στο PEOPLE, ο Μανγκανιέλο εξήγησε ότι η αναφορά στον χωρισμό του «δεν ήταν ο σκοπός του βιβλίου», αλλά ήταν απαραίτητη για να περιγράψει τη διαδρομή του προς τη σωματική και ψυχική ανάρρωση.

«Λέω την αλήθεια στο βιβλίο, ακόμη κι όταν είναι εξαιρετικά επώδυνη», δήλωσε.

«Η πραγματικότητα είναι επίσης πολύ πιο σύνθετη και δεν είναι κάτι που μπορεί να χωρέσει σε μια σύντομη δήλωση. Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ποιος πραγματικά είμαι, και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαζόμουν να κρύβω τον πραγματικό μου εαυτό», ξεκαθάρισε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Πολίτη: Το καρφί για «λογαριασμούς εκατομμυρίων» ‑ «Ανθρωποι που έχουν αποκτήσει σχεδόν τα πάντα ...»

Χτες

Η δημοσιογράφος δεν ανέφερε ονόματα, όμως η ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της φαίνεται να συνδέεται με τον «πόλεμο» της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

RJ Mitte: Οι τελευταίες φωτογραφίες με συμπρωταγωνιστή του Breaking Bad πριν φύγει

Χτες

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία πέθανε στα 34 του στο Τέξας. Ξένα μέσα μεταδίδουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η αιτία του θανάτου δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή.

Αννα Βίσση: Η ατάκα για τον Καρβέλα στο TikTok που «ανάβει» την κόντρα

Χτες

Με το τραγούδι «Κόντρα» απαντά η τραγουδίστρια στον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος ανέκτησε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του από την «Αυτοδιαχείριση».

Αννα Βίσση: Η φράση για τον Καρβέλα στο βίντεο με το «Κόντρα» που αναδημοσίευσε

Προχτές

Η πρώτη κίνηση της τραγουδίστριας στα social media μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη με τον Νίκο Καρβέλα σχολιάστηκε στο «Studio στις 3» από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κόντρα Σοφία Βεργκάρα ‑ Τζο Μανγκανιέλο; «Να θυμάστε, παιδιά, όταν έχετε να κάνετε με έναν ναρκισσιστή» ‑ Η απάντηση on air

Προχτές

Η ανάρτηση του γιου της ηθοποιού, Μανόλο Γκονσάλες Βεργκάρα, έφτασε μέχρι τη συνέντευξη για τα απομνημονεύματα «Bloodlines», όπου ο ηθοποιός περιγράφει τη μάχη του με αυτοάνοσο νόσημα.

Μπίλι Κρίσταλ: «Δεν Τον εμπιστεύομαι πια» ‑ Η εξομολόγηση μετά τη φωτιά και τον Ράινερ

Προχτές

Στο CBS Sunday Morning ο 78χρονος κωμικός εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλά στον Θεό και πώς η νέα του παράσταση «860» στο Broadway τον βοηθά να πενθήσει.

Γιώργος Λιάγκας: «Κακώς έπαιξα το θέμα» ‑ Το τετ α τετ με τη Βανδή

Προχτές

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε γιατί πάγωσαν οι σχέσεις του με τη Δέσποινα Βανδή μετά το θέμα με το περιπολικό και πώς τα βρήκαν στα γενέθλια του Ηλία Κοκοτού.

Νίκος Καρβέλας: Βίντεο με τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο σπίτι του – Η φράση που επανέλαβε

Προχτές

Το απόσπασμα μεταδόθηκε από το Action24 και το «Χαμογέλα και πάλι», ενώ το περιβάλλον του συνθέτη είχε διαψεύσει στον ΣΚΑΪ κάθε επεισόδιο κατά την επίδοση του εγγράφου.

Ναταλία Γερμανού για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ σε Καρβέλα: «Ποιος το διέρρευσε;» ‑ Η υποψία της

Πριν 3 μέρες

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε on air τη διαμάχη Νίκου Καρβέλα και Αννας Βίσση, καθώς οι φορολογικές δηλώσεις του ζευγαριού μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Αντί για γηροκομείο, σπίτι 280.000 δολαρίων στον κήπο: Η λύση της 72χρονης Κάθι Σβαρτς

Πριν 3 μέρες

Μετά από μια υπόσχεση στον σύζυγό της, το ζευγάρι μετακόμισε από 334 σε 102 τ.μ. και έχτισε ανεξάρτητη κατοικία για μελλοντικό φροντιστή.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.